Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

  • 134 933
  • 321
# 285
Някой знае ли какви са цените за всяко ниво в Британика?
Виж целия пост
# 286
И аз ще съм благодарна за информация за цените за Британика.
Виж целия пост
# 287
За ученици или възрастни питате? Дъщеря ми учи там, 10кл, ниво C1
Виж целия пост
# 288
за възрастни.
ниво А1 и А2
Виж целия пост
# 289
Тази година платих около 1100 лв плюс учебниците,(наистина може и да бъркам,но около 1000 лв беше),за цяла година.
Като вчера обаче дадох 500 лв допълнително за изпита и лятното училище.Сина ми е на 9,втора година в Британика-ниво Starters
Виж целия пост
# 290
1000 лв. за възрастни интензивен курс
Виж целия пост
# 291
Ние сме много доволни от школа UP!, в Лозенец е. Дъщеря ми е втори клас и учи там от две години. В началото си мислех, че няма да има голям ефект, но останах доста приятно изненадана. Вече се отпуска да говори, а с писането е много добре. Учителката е супер засмяна и винаги обяснява какво за учили и как се справя в часовете. Записали сме се и на лагера им, дано да е хубав.
Виж целия пост
# 292
В Британика сме за втора година и сега обмисляме дали да запишем за следващата. Определено има ефект от обучението, детето ходи с желание и се справя с висок резултат на тестовете им. Натоварването е съобразено с възрастта на децата. В училище определено се забелязва разликата с деца, които не ходят допълнително на уроци, но не мога да сравня с други школи. В трети клас сме. Засега не ми допада това, че всяка година си слагат едни 12-15% увеличение на таксите. Първата година 420 евро, втората 480, а за третата вече 560  #Crazy  #2gunfire Това без учебниците. Броя часове си е същият. Та има известна дилема дали да не сменим школата. Друго, което ме издразни е подготовката за първи сертификат. В началото на годината се каза, че децата накрая ще са готови за явяване и при желание може да си платим за изпита и да се яви. Желание имахме, но ни извикаха преди месец и ни обясниха, че без допълнителни занимания нямало как детето да се подготви и ако искаме да се яви трябва да ходи няколко седмици на лятна занималня, която се заплаща допълнително  Rolling Eyes и е в страшно неудобни часове. Отказахме се от изпита за първи сертификат, но дали искаха да си попълнят часовете за лятна занималня или децата наистина не са достатъчно подготвени за явяване на изпита  newsm78 си остана загадка, отговора на която предпочитам да не знам.
Виж целия пост
# 293
Група, какво Ви е мнението за https://omegals.bg/ ?? Доста по-евтини цени на курсовете имат. Някой посещавал ли е тази школа?
Виж целия пост
# 294
Утре на 2.06 в Алианс, има ден на отворените врати.Безплатни тестове и промоции. Който се интересува да погледне в сайта им и ФБ страницата.
https://www.facebook.com/AllianceSofia/
Сайта е:  alliance.bg
Виж целия пост
# 295
В Британика сме за втора година и сега обмисляме дали да запишем за следващата. Определено има ефект от обучението, детето ходи с желание и се справя с висок резултат на тестовете им. Натоварването е съобразено с възрастта на децата. В училище определено се забелязва разликата с деца, които не ходят допълнително на уроци, но не мога да сравня с други школи. В трети клас сме. Засега не ми допада това, че всяка година си слагат едни 12-15% увеличение на таксите. Първата година 420 евро, втората 480, а за третата вече 560  #Crazy  #2gunfire Това без учебниците. Броя часове си е същият. Та има известна дилема дали да не сменим школата. Друго, което ме издразни е подготовката за първи сертификат. В началото на годината се каза, че децата накрая ще са готови за явяване и при желание може да си платим за изпита и да се яви. Желание имахме, но ни извикаха преди месец и ни обясниха, че без допълнителни занимания нямало как детето да се подготви и ако искаме да се яви трябва да ходи няколко седмици на лятна занималня, която се заплаща допълнително  Rolling Eyes и е в страшно неудобни часове. Отказахме се от изпита за първи сертификат, но дали искаха да си попълнят часовете за лятна занималня или децата наистина не са достатъчно подготвени за явяване на изпита  newsm78 си остана загадка, отговора на която предпочитам да не знам.

Ами за първите сертификати, наистина си трябва допълнителна подготовка - детето може да е готово като знания, но ако не е тренирала формата на изпита, няма да се справи. Например важно е къде се слага тикче и къде хикс, къде и какво се попълва. Синът ми навремето сам предпочете да се яви на първия си сертикат и макар, че тогава бях скептично настроена, сега отчитам огромната полза от това - тази година ще се  явява на четвъртия си. Децата тренират психика, трупат опит и самоувереност, а и изпитващите и оценяващите са от Кембридж, така че резултатите са им повече от обективни. А Британика подготвя доста добре, защото резултатите на децата са в най-високия процент на извадката от явяващи се по цял свят.

А колкото до увеличението на таксите, мисля че е заради увеличения обем работа, независимо от същия брой часове - през втората година вече ще пишете съчинения и презентации, ще имате проекти и предполагам, че работата на учителя се увеличава.
Виж целия пост
# 296
Здравейте, бихте ли дали мнение за Алианса, за дете в първи клас ме интересува. Дали не е доста голямо натоварване 110м. учебен час, в по-стари теми четох, е групите са много големи, дали някой има нови впечатления?
Виж целия пост
# 297
Няма такова нещо за големите групи. Самата сграда в която се намират сега не предполага големи групи. Относно натовареността ще ви успокоя , че не е в ущърб на децата. Когато моите учеха дори посещенията бяха три пъти в седмицата. В Алианса си знаят отлично работата и покриват едно ниво за една учебна година. Дават най-много часове за учебна година. Реални учебни часове,а не виртуални Simple Smile Чувам от колеги, че в други школи правят големи шашмалогии. Делят нивата на А1, А1+ и т.н.И това с каква цел?! Отговорете си сами Wink
Виж целия пост
# 298
wisky s led, благодаря, ще го мисля.
Виж целия пост
# 299
Здравейте,

Моля за мнения и актуална към днешна дата информация за езикови школи Advance. Търся езиков курс от есента за дете 2-ри клас и тъй като има офис на въпросната школа съвсем близо до вкъщи,  ми се иска да чуя отзиви. Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия