Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

  • 134 850
  • 320
# 240
Някой да има мнение за Фондация Английски клуб?  Интересувам се от летните им курсове за ученици.
Виж целия пост
# 241
Здравейте.
Може ли да дадете отзиви за г-жа Казакова и/или г-жа Колебинова от Алианс (водят английски език)?
Тази година детето беше при Пандора Стефанова и не сме доволни. Вместо да обяснява грамаатическите правила, докато ги разберат децата, им ги дава да ги преписват за домашно от Grammar-а, все едно дете 3 клас ще го разбере по този начин. Изместихме го при ж-жа Диканарова, която явно обяснява по-добре, но също не сме особено доволни, сравнено с учителката ни от 1-2 клас (г-жа Маринкьова).
По тази причина ще опитаме или друг преподавател, или друга школа.
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 242
Зависи в кой клас е детето ви. Ако те не преподават в същата степен? Иначе за Казакова и Колебинова съм чувала само най-добри неща. Колебинова ги води само до 3 клас, а после ги предава на друг преподавател. Много са строги и двете, но децата ги обожават.
Виж целия пост
# 243
Благодаря за отзива  bouquet.
Предстои му да е в четвърти клас, а през тази година водиха трети клас през седмицата. Предположих, че ще си продължат.
Виж целия пост
# 244
Попитайте при жените,  които записват. Вероятно Казакова ще ги продължи,а Колебинова предпочита да работи с по-малки и ги води до 3 клас. Поне преди беше така. Моите деца пораснаха и отдавна завършиха Алианса,а и на много близки и приятели бяха децата там,затова смея да коментирам. Попитайте кой ще продължи групите на Колебинова и направете избор.  Peace
Виж целия пост
# 245
Благодаря  bouquet.
Виж целия пост
# 246
Здравейте,
Детето ми ще бъде предучилищна тази есен и, тъй като в градината учат английски, но доста рехаво, ми се ще да го запиша на школа.
Някой има ли впечатления от школи в район Люлин? Мислех си за Британика (защото ми е най-удобно).
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 247
Личните ми впечатления за Британика (клон Изток), не са добри. Всичките ми познати си местят децата от тази школа.
Виж целия пост
# 248
И аз не съм очарована от Британика при предучилищните.  За по-натам не знам. От английския в детската градина научи повече дъщеря ми.
Виж целия пост
# 249
И един съвет от мен,при възможност проучвайте не толкова школата,колкото преподавателя на вашето дете,поискайте си разговор с преподавателя (не с само директора),попитайте все пак и във форума за мнение.
 
Скрит текст:
Наскоро провеждах интервюта за учител по чужд език и останах като попарена след разговорите.Имам чувството че 80 % от кандидатите бяха дошли с мисълта "Какво толкова има да преподавам аз на тези малки деца,числата до 10,куче,котка,кон ... достатъчно" Ниво на чуждия език на хартия B2 на практика А1,потресаващо!И въпросните хора твърдят че са преподавали в други школи и детски градини и ми правят уговорки за работното време,защото давали частни уроци.Без коментар!
 Останалите 15 % с добри знания по езика пък никакво отношение към децата нямаха,вероятно един възрастен би научил много от тях,но не и дете,а подхода е не по-малко важен от нивото на владеене.
Виж целия пост
# 250
Някой с впечатления за школите по английски в Лозенец?
Интересува ме за дете в предучилищна възраст.
Виж целия пост
# 251
http://www.alliance-bg.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81- … D0%BA%D1%82%D0%B8

Както винаги съм казвала за мен Алианс е фаворит и за предучилищни и за сертификати.   Simple Smile
Виж целия пост
# 252
Да, ако групи от по над 15 деца Ви устройва Sad
Личният ми опит показва, че освен да пише по страница буквите, друго не се научи. Следващите години попаднахме на по-читав преподавател, но за това пък- отново по 20 деца и съответно- претупване на материала. Сега преговаряме с младежа и се хванах за главата за пропуските, които има, а уж беше отличник
Виж целия пост
# 253
wisky s led, оказа се права. Наистина само г-жа Казакова продължава да води 4-ти клас, а другата госпожа, която поема останалите е г-жа Мантарова.
Дали някой има отзиви за нея  newsm78?
Благодаря  bouquet.
Виж целия пост
# 254
Някой има ли отзиви от езиков център Максимум: http://maximumbg.com/
На откриването на 29.08. в Младост ще правят 15 % отстъпка от цените, които и без друго са ниски, но искам да събера отзиви.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия