Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

  • 138 802
  • 358
# 345
Имате ли отзиви за школите Интелект ?
Виж целия пост
# 346
Препоръки за ниво В2 ?
Виж целия пост
# 347
Здравейте!
Искам да попитам има ли деца ходещи на школа по английски и от коя сте доволни? Колебая се между две, които са ни еднакво удобни като местоположение  - Престиж и Адванс. Ще съм благодарна, ако някой сподели лично мнение.
Виж целия пост
# 348
Миналата година бях на открит урок на Престиж. Почти го бях записала, накрая се отказах. Стаята им за учене във филиала в Младост е като детски клуб, с барбарони и люлка, разни игри. Казаха, че за по-големите имало и стая с чинове.  Peace

Отказах се и не го пуснах никъде миналата година. Тази ще е в Европа в училище. Поне няма да се занимавам с развеждане и чакане.
Виж целия пост
# 349
Малката още не е тръгнала, но голямата вече 5та година ще е на курсове във Фарос, доволна съм, тази година покри изпита за сертификат към Кембридж. И малката ще я пратя там, но от догодина, опитът ми показва че по-рано няма смисъл.
Виж целия пост
# 350
Имаме опит с Фарос преди време-много доволни,офис Люлин.След това с Британика-също доволни,2 дете записвам там.Офис Тулово.За Адванс съм чувала добри отзиви от познати,но нямаме лични.Престиж не мога да коментирам,защото имаме впечатления само за немски език.Успех с избора!
Виж целия пост
# 351
Аз пък съм доволна от АВО.
Виж целия пост
# 352
Здравейте, родители. Simple Smile
Преди няколко седмици ходих на интервю в една школа от тези, на които децата ви ходят. Имам предложение от още една школа. Искам само да ви попитам какви са цените , които плащате за тези уроци. Искам да имам някаква представа за какво става въпрос.
Виж целия пост
# 353
Цените ги има в сайтовете на всяка една школа.
Виж целия пост
# 354
Около 1000 лева на година. Учебниците се плащат отделно обикновено.
Виж целия пост
# 355
Около 1000 лева на година. Учебниците се плащат отделно обикновено.

За един език ли става въпрос? С такова впечатление оставам.
Виж целия пост
# 356
Около 1000 лв е за 1 език. Без учебници. Но! Тази сума варира според нивото на детето. Колкото по-високо става то, толкова повече скача и цената. Не драстично, но се покачва - с едно (съвсем грубо) около 150 лв за ниво. Отделно се плащат сертификатите, ако реши да се яви (не е задължително за малките) - детските нива са по 150 лв, по-сериозните започват от 300 лв. Някои нива се вземат за 2 години (по-високите обикновено), други се покриват за година.
Виж целия пост
# 357
Здравейте, имате ли актуални отзиви за Алианс? Преместили са офиса на НДК, вчера сина ми ходил да прави тест.
Също и за Люлин, обмислям за дъщеря ми Британика, тъй като е близо до училище, но се сблъскахме с всичко, което сте описали за тях в темата, преди няколко години, когато обучаваха сина ми.
Виж целия пост
# 358
Синът ми ще е в Британика Люлин, тъй като нямаше сутрешна група за него в Тулово.Добри са отзивите, но все пак зависи от конкретната учителка, която ви се падне.Имат фейсбук група също.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия