Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

  • 142 624
  • 366
# 360
Британика изобщо не са ми опция. Отидох преди време да питам за курсове, цени, ниво и т.н. - изключително незаинтересовано отношение, да не кажа граничещо с грубост.
Говорила съм с майки, чиито деца са били при тях, уж бяха доволни, но не записаха отново следващата година. Та, не знам....
Виж целия пост
# 361
Какви неща прочетох в последния коментар. Ако бях аз, нямаше да мълча. Таксите на Британика са ужасно скъпи.
Няма ли вариант да си потърсите правата? Все пак това е доста неприятно.
Виж целия пост
# 362
Това, което чета за Британика, е политика от отдавна. Учудена съм, че тази школа продължава да има клиенти. Доста потребители са споделяли сходни наблюдения и ситуации в тази тема преди повече от година.
Виж целия пост
# 363
Здравейте, Мами : )
От съвсем скоро съм тук, но се постарах първо да попрочета менията, преди да пиша. Детето ми тази година ще бъде първи клас. Наскоро се преместихме от Манастирски ливади в Младост и покрай нас има няколко школи, които предлагат обучение по английски език. Лошото е, че не знам коя да избера за сина ми. И за трите школи, които са ни удобни, прочетох мнения, но в крайна сметката нещата се променят...
Та.. въпросът е Престиж, Адванс или Британика. И за трите школи прочетох и положителни, и отрицателни коментари. Интересува ме какво е актуалното ви мнение и впечатление за трите школи като преподаване/цена/качество... С изключение на Престиж, информация за такси не можах да открия за другите две школи.
Ще съм ви много благодарна за мнения, това е първото ми дете и може би сега започвам да се уча какво е да си бъдещ родител на вече уечник : )
Благодаря ви!
Виж целия пост
# 364
Да похваля Британика, че бая ги очерних преди време. Очевидно има промяна в нашия клон в Люлин. Миналата година беше ужас. Смениха 5 преподавателя за една учебна година, но тази пак са си ОК. Удържаха текучеството май. Сега свърши първия дистанционен урок онлайн на детето. Много е доволно, разговаряха, упражнения, домашни. Всичко си е както ако са в класната стая.
Виж целия пост
# 365
Дъщеря ми посещава от няколко години Адванс - филиал Плиска. Доволни сме, но разбира се много зависи от самите преподаватели. Хубавото е, че не се сменят като в Британика. Дъщеря ми беше 3 години при една прекрасна учителка, която обаче отиде в чужбина. Преди това бяхме в Британика, но там имаше голямо текучество на преподаватели. Случвало се е да има по двама различни учители в един срок.
Виж целия пост
# 366
Здравейте! Търся актуални мнения за Avo Bell клон Кракра.
За вторлкласник, който до сега не е учил езика и петокласник, който не е спирал да учи още от детската градина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия