Кокосови бонбони

  • 35 926
  • 143
# 45
Pety, тъкмо бях направила бонбони Рафаело. Тази рецепта ми харесва повече, обаче, защото няма масло. Следващите бонбони ще са тези   bouquet


Може ли линк към тези бонбони?  bouquet
Виж целия пост
# 46
а с нормално подсладено мляко не става ли newsm78
ина4еж ще опитам и 2те рецепти
Виж целия пост
# 47
Хайде и бонбони вече няма да се купуват Mr. Green, почнах от хляб, козунаци, торти................Повечето неща от тук научих.
Браво страхотна рецепта. Ще ги направя задължително. Изглеждат страхотно  bouquet
Виж целия пост
# 48
Добре изглеждат.
Виж целия пост
# 49
Бонбоните са страхотни


Може ли линк към тези бонбони?  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262400.0
Виж целия пост
# 50
Може ли някой да ми каже това 1ч.ч= 240мл ли?
Да, Пепи, точно така Hug
И аз си задавам този въпрос от началото на темата до настоящия й "край". Странно, че пробвалите направата на бонбоните нямат тези лутания!?
Моля авторката на темата да поясни каква е това: загадъчна НЕупомената съставка ИЛИ мерка (и за какво се отнася)?
Виж целия пост
# 51
И аз си задавам този въпрос от началото на темата до настоящия й "край". Странно, че пробвалите направата на бонбоните нямат тези лутания!?
Моля авторката на темата да поясни каква е това: загадъчна НЕупомената съставка ИЛИ мерка (и за какво се отнася)?

Не съм авторката, но това означава, че чашата, която е използвана като мярка, побира 240 мл течност. Хубаво е уточнено, защото чаени чаши има различни по-големина.
Виж целия пост
# 52
И аз си задавам този въпрос от началото на темата до настоящия й "край". Странно, че пробвалите направата на бонбоните нямат тези лутания!?
Моля авторката на темата да поясни каква е това: загадъчна НЕупомената съставка ИЛИ мерка (и за какво се отнася)?

Не съм авторката, но това означава, че чашата, която е използвана като мярка, побира 240 мл течност. Хубаво е уточнено, защото чаени чаши има различни по-големина.

Често отговорите са невероятно прости!? ooooh! smile3555 Благодаря Labrex!  bouquet За пореден път тъй деликатно и добронамерено ми помагаш! Обичам и двете ти кученца (и от аватара и от снимката)! Дават ми усещане за топлота, доброта и сигурност!
Виж целия пост
# 53

Често отговорите са невероятно прости!? ooooh! smile3555 Благодаря Labrex!  bouquet За пореден път тъй деликатно и добронамерено ми помагаш! Обичам и двете ти кученца (и от аватара и от снимката)! Дават ми усещане за топлота, доброта и сигурност!

Няма за какво, всички понякога нещо не разбираме.  И малко off - толкова си права за кученцата!  bouquet
Виж целия пост
# 54
Здравейте момичета!Тези бонбонки ми се виждат много вкусни и съм решила да ги направя за Великден.От единия край ще ги стисна малко за да приличат на яйчица,ще им сложа малко сладкарска боичка и мисля,че ще се получат много добре.Тук,обаче идва проблема:в кварталния магазин имаше  DUTCH LADY,обаче неподсладено и аз взех от него защото нещо не ми се обикаляше.И сега колко захар да сложа на малката кутийка въобще не знам.Някой да помага,моля!
Виж целия пост
# 55

Объркала съм.Исках да цитирам горно мнение  и да попитам за линка на бонбоните Рафаело. Embarassed
Виж целия пост
# 56
Извинявайте, не съм видяла въпроса.
Не си спомням дали съм гледала и на друго място, но на първата страница на темата с тортите има тая рецепта. Като се стегне крема, правя топчета и ги овалвам отново в кокосови стърготини.
По- меки са като престоят извън хладилник, но по принцип при нас не престояват дълго  Simple Smile


Крем Рафаело (natalyna)
1 консерва подсладено кондензирано мляко / около 400г
250г меко масло
около 100 г кокосови стърготини(може да сложите и повече, ако ви се стори, че крема е по-рядък).
(по желание 100г настърган бял шоколад, но може да ви се стори доста сладко)
Първо се разбива маслото, като по малко се прибавя на струйка кондензираното мляко до получаване на пухкав крем и после се прибавят стърготините. Така приготвения крем се оставя за около час-два да се стегне хладилника.
Виж целия пост
# 57
Здравейте момичета!Тези бонбонки ми се виждат много вкусни и съм решила да ги направя за Великден.От единия край ще ги стисна малко за да приличат на яйчица,ще им сложа малко сладкарска боичка и мисля,че ще се получат много добре.Тук,обаче идва проблема:в кварталния магазин имаше  DUTCH LADY,обаче неподсладено и аз взех от него защото нещо не ми се обикаляше.И сега колко захар да сложа на малката кутийка въобще не знам.Някой да помага,моля!
Наистина моля някой да ми отговори на въпроса,че днес смятам да ги правя!  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 58
Редовно правя тортата Рафаело.Досега съм купувала винаги от кондензираното подсладено млко.Не си прави проби с другото.Ще сгрешиш.Купи си от подсладеното.Не може да се подслажда.Почти съм сигурна,че й една от видните съфорумки е споделила тези мисли.
Мога да приложа и снимки,ако искаш,разбира се,от тортата.
Виж целия пост
# 59
Благодаря ти много за отговора!   bouquet Няма начин,ще ходя да търся от другото.  #Cussing out
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия