Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 22

  • 52 011
  • 289
# 15
За да не е съвсем в стил "запис"  Twisted Evil, ето една семпла и непретенциозна шоколадова торта от снощи:

Виж целия пост
# 16
маршмелоуз има в Кауфланд бяли и розови /отделни бонбони, едноцветни/ в пакетче 100гр, 2,50лв мисля бяха.

само да не са от тези без захар, че от тях чаршаф не става  Sad
Виж целия пост
# 17
Ето последната торта която правих за едни приятели:

Виж целия пост
# 18
маршмелоуз има в Кауфланд бяли и розови /отделни бонбони, едноцветни/ в пакетче 100гр, 2,50лв мисля бяха.

само да не са от тези без захар, че от тях чаршаф не става  Sad
Благодаря за уточнението
днес- утре ще търся и ще пробвам разни неща, че 14-ти наближава  Peace
Виж целия пост
# 19
И аз да се разпиша в новата темичка  Peace
Последните попликувани торти са наистина на ниво. И идеите добри и изпълнението  Heart Eyes
Да споделя, тъкмо си приготвих тортичката тирамису - два броя, една за вкъщи и една за подарък. Почнах да си приготвям украсата от предишния ден. Оставих ги да се стегнат в хладилника, но на следващия ден ми се наложи да изляза за деня. Когато се връщам моя мъж подарил тортата, така както си е в купичката с найлончето  ooooh!
Та сега ми хартисаха няколко теменужки, но ще ги сложа на следващата торта.
Виж целия пост
# 20
Гушанке, Бенмари - страхотни торти!  bouquet
Хапчице, страхотно прикритие  Laughing По опашките на черешките ще я познаете...
Виж целия пост
# 21
как се покриват тортите с марципан Варна Confused
Виж целия пост
# 22
Момичета здравейте.Отдавна не съм се включвала.Страхотни торти сте направили както винаги.Честито на всички който са имали поводи за празник  bouquet.
Имам нови 2 въпроса към вас - прияла ми се е лека и свежа тортичка на сметанова основа.Не искам нещо  тежко и шоколадово.
Не е за повод а така за домашна употреба.Чудя се коя да направя - нещо ориентирче да ми дадете newsm78.
И още нещо  - абе как омазвате с крем тортите отстрани че стават едни гладки и е чисто в подноса.Аз като започна да мажа отстрани и става една мазала работа - после забърсвам със салфетки абе ужас с една дума ooooh!
Следвам вашите съвети ,ве мога още да ви стигна.
Снимки не мога да покажа, че съм без фото  #Cussing outа с мобилен стават страшни  - да не плашим хората Laughing
Виж целия пост
# 23
Бъни, гладкостта се постига най-лесно с помощта на прост инструмент - сладкарска шпатула:

Не са скъпи, а удобството е голямо. Моята я купувах от "Щъркелите", но вероятно ще се намерят във всеки по-добре зареден магазин за домашни потреби. Ако не ти се дават пари за шпатула, ползвай широк нож.

Тортата, която съм пуснала по-горе е много лека на вкус и за правене, ако те интересува, ще напиша рецептата. В моята има 250 г. натурален шоколадов кувертюр, но би могла да сложиш бял шоколад вместо това.
Виж целия пост
# 24
Момичета, имам голяма нужда от помощ!
Съгласих се да правя торта на близка, обаче тя си избра такава, че сега сега се чудя как да я направя.  Rolling Eyes
Някой има ли идея как се постига този ефект, с какъв инструмент?


 Мислех си дали не е с embosser някакъв, или с cutter, като тези за другите цветя? Това според мен е фондан, не е само айсинг, т.е ясно, че с някакъв модел се изрязва, ама с какво.  newsm78 Ако някой е виждал или знае, дайте акъл, че ми изядоха главата, на ръка мога да го направя, ама ще ми отнеме години направо.  Rolling Eyes

Виж целия пост
# 25
записвам се да ви следя
Виж целия пост
# 26
Tandoori, според мен са направени с Patchwork cutters. ТУК има най-различни. Май не са от айсинг, а са си от фондан. При вас няма начин да няма такива cutters Wink

Ето и пример от друг сайт


Виж целия пост
# 27
Пепи, аз точно това си мислех, но не мога да намеря същия, а път точно такава ми искат  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 28
Нямаше ме няколко дни,а вие сте направили толкова красиви торти.
Поздравления момичета за старанието ви.Фаворит ми тази с обувката   bouquet
Виж целия пост
# 29
Дали може да е този? Как мислите?


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия