Еклери със ванилено-сметанов крем!

  • 22 618
  • 98
# 75
Нищо Мила,Благодаря ти.   newsm51.Тя сметаната си стои още в хладилника.Сега правя крем карамел в тенджера/нямам шолички но аз винаги така го правя -По мързеливият начин. И смятам след като изстине крема да го намажа със сметаната отгоре.Дали ще стане нещо?Или салатка да си направя/както ме съветваш/.Как мислиш?
Виж целия пост
# 76
Нищо Мила,Благодаря ти.   newsm51.Тя сметаната си стои още в хладилника.Сега правя крем карамел в тенджера/нямам шолички но аз винаги така го правя -По мързеливият начин. И смятам след като изстине крема да го намажа със сметаната отгоре.Дали ще стане нещо?Или салатка да си направя/както ме съветваш/.Как мислиш?

А щом правиш  крем карамел то тогава сложи сметаната отгоре! Hug   Голяма вкусотия е..... Flutter

 Тук  при нас между другото така се сервира крем карамела, с много карамелен сос сос и с бита  сметана отгоре... Heart Eyes
Виж целия пост
# 77
О.К. БЛАГОДАРЯ ТИ  bouquet Hug
Виж целия пост
# 78
 Hug









Виж целия пост
# 79
Помня в България, едно време, по Байтошово време, екелрите и толумбите  Blush  chef

EEEEх, никога няма да опитам пак този вкус...страхотни бяха Blush
Виж целия пост
# 80
Jujka...сега видях, че твоето синче и синчето на Блонди си приличат  малко   Blush Очите, нослето, малко веждите...   Laughing 

 Много са ви сладки момченцата! Hug
Виж целия пост
# 81
Червеновинце,БЛАГОДАРЯ ти още  веднъж.Много  сте мили всичките.  bouquet Grinning
Виж целия пост
# 82
Червеновинце благадаря ти за рецептата   bouquet
ето моите еклери виртуално ви 4ерпя днес имам рожден ден
Виж целия пост
# 83
Да покажа и аз мойте Еклери който спретнах в неделя за първи път в живота си, но изненадах всички много приятно.
Виж целия пост
# 84
 Бременният ми мозък само за тия еклерчета мисли  Crazy кажете, моля ви, колко време издържат в хладилника?
А удачно ли е да направя първо крема и да го оставя да стяга в хладилника, докато станат еклерите?
Виж целия пост
# 85
Бременният ми мозък само за тия еклерчета мисли  Crazy кажете, моля ви, колко време издържат в хладилника?
А удачно ли е да направя първо крема и да го оставя да стяга в хладилника, докато станат еклерите?

Никъв проблем не е ако стоят 3-4 дена в хладилник. Спокойно можеш да си направиш кремчето и после да се захванеш с приготвянето на еклери.
Виж целия пост
# 86
Снежка,   bouquet
Виж целия пост
# 87
Момичета...леле колко са ви красиви еклерчетата..... Heart Eyes

Радвам се, че ви харесват!  Hug

Rumya...моите ме издържат много дни в халдилника, понеже се омитат за ден и половина.. Joy

Но момичета са ти отговорили...по принцип няма проблем да стоят 3-4 дена!  Hug
Виж целия пост
# 88
Благодаря. Успех в правенето на еклери. Не са кой знае каква сложнотия, както изглежда.
Виж целия пост
# 89
ЧервеноВинце, добра идея ми даде за крема, благодаря  Grinning
Аз досега само с млечен крем ги правех, колко ли по-вкусни ще са сега  Wink
А тестото го правя по същата рецепта, но без капките оцет. Каква е ролята на оцета, знаеш ли? Повече ли ще бухнат с оцет?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия