# 60
Ето ти последната ми измишльотина (не претендирам за авторство разбира се Rolling Eyes ):
килограм тиквички се остъргват, измиват и нарязват на тънки кръгчета (около 0.5 см). Осоляват се и се оставят да си пуснат сока в тавичка (да не боли шкембито после). Една тарелка култивирани печурки се измиват и почистват и се чупят на по 4 големите а малките цели. Омешват се тиквичките с олио (около 6 с.л.) в дълбока купа. Подреждат се тикветата - да покрият дъното. Наръсват се отгоре гъбите. Мушка се на 200 градуса да се оцъклят и зачервят за около 30 мин. Заливат се с полуфабрикат картошкено пюре разбито с 4 с.л. брашно (може и царевично, типово или каквото дал господ), щипка сол, 1 1/2 с.л. олио и 2 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко с на върха на ножа хлебна сода. Връща се във фурната докато се надигне заливката и позачерви. Ако има кашкавал се настъргва и се дозапича - това е.

Приятен апетит Simple Smile (оцелелите не ме търсете Wink) )

Аз съм една от оцелелите bowuu
Едно голямо бравос  bouquet
Фен съм на измишльотината  ти (правих я два пъти) chef в къщи много им хареса.
Виж целия пост