Мнооооого шоколадов кекс

  • 36 972
  • 180
# 15
Eй на това му се казва калорична бомба  Peace ама то не може хем вкусно, хем диетично   bouquet
Виж целия пост
# 16
Някой може ли по най-бързия начин да ме осведоми какво е млякото на шок.кекс?Започвам да го правя , а не знам дали е кисело или прясно мляко.Моля побързайтеее
Виж целия пост
# 17
Хайде моля ви кажете или предположете защото нямам идея.Останах с впечатлението , че много майки ще го правят и са го правили.
Виж целия пост
# 18
Хайде моля ви кажете или предположете защото нямам идея.Останах с впечатлението , че много майки ще го правят и са го правили.

На прясно ми прилича. Още повече че авторката е дала пропорция в мл. - течностите се мерят в мл. А и като технология ми прилича да е прясно мляко newsm78 Каня се да го правя, но не бях забелязала този пропуск в рецептата. надявам се и авторката да се включи.
Виж целия пост
# 19
Благодаря Бъни.
Ще го направя с прясно мляко пък дано стане.
Виж целия пост
# 20
И да кажеш после, че и аз се чудя newsm78
Виж целия пост
# 21
  Ще има ли снимки най-после? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 22
В момента се пече.
До тук не съм очарована.Сместа стана една гъста и си играх да я заглаждам а и миксера щях да си изгоря.По късно ще снимам и ще ви пиша дали е вкусен.
Виж целия пост
# 23
В момента се пече.
До тук не съм очарована.Сместа стана една гъста и си играх да я заглаждам а и миксера щях да си изгоря.По късно ще снимам и ще ви пиша дали е вкусен.

Бре  newsm78 да не е било все пак с кисело мляко, въпреки че при тези мл. няма логика. Пък както казваш със кисело мляко ще стане още по гъста сместа. Къде се загуби авторката да каже.
Виж целия пост
# 24
Това е опечения кекс.Не искам да обидя авторката , но това е най-ронливия кекс който съм правила.На вкус не е лош.
Виж целия пост
# 25
Малиииииииии ooooh! Шерил. Ами май сме объркали нещо. Дано не съм те подвела и аз с моите съвети. Ще чакаме авторката да се произнесе.
Виж целия пост
# 26
Това е парче /отломка/ да не си помислите , че е рязано Mr. Green
Виж целия пост
# 27
Бъни не се притеснявай,нали знаеш , че се получават и гафове в кухнята.Така или иначе си бях наумила да пробвам с прясно мляко и добре , че не пробвах с кисело , че тогава трябваше да го разточвам на кори. Joy
Дано се появи авторката да каже нещо повече.Може и аз да греша някъде.
Виж целия пост
# 28
Ох, лелеееееееее  ooooh!
Еми не съм се усетила навреме, но сега идва допълнението
прясно мляко

Ама защо е станал ронлив, и аз не мога да кажа newsm78 загадка е...
Сместта действително и при мен беше доста гъста, и аз си помислих, че нещо куца в рецептата, но резултатът беше безупречен. Мхм  Thinking
Ако ми хрумне нещо, ще пиша. newsm78
Виж целия пост
# 29
Е разгеле  Hug. Правилно съм познала за прясното мляко. Има потвърждение. Я кажи как го пече - във форма сигурно със незалепващо дъно и във фурна с вентилатор. Моята фурна не е много читава и понякога и аз имам такива провали като на Шерил.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия