Маги за винен кебап

  • 12 319
  • 22
# 15
Не ползвам. Предпочитам да си направя соса сама - много по-вкусно е!

Това е и моят начин на приготвяне.
Виж целия пост
# 16
Аз когато си правя сама винен кебап т.е. тас кебап си го правя сама.
Но когато  го правя  с пилешко винаги вземам Маги,по вкусно ми е .
При този със свинско наистина става по редичко,но аз размивам в една чаша доматено пюре с една лъжица брашно и малко вода.
Така се сгъстява.
Виж целия пост
# 17
пробвала съм го и стана супер  Peace 
първо запържих лук след това месото нарязано на малки късчета и после добавих фикса ......  Hug 
Виж целия пост
# 18
Темата се казва "Маги за винен кебап", а не "Как правим винен кебап без фикса на Маги"  Peace
Виж целия пост
# 19
Темата се казва "Маги за винен кебап", а не "Как правим винен кебап без фикса на Маги"  Peace


Подфорумът е за готварски рецепти, а не за реклама на продукти.  Wink Peace
Виж целия пост
# 20
Маги фиксовете са ми малко изкуствени. Сосът наистина не е сложен за правене, така че предпочитам да го направя. Ползвам ги за спагетите обаче понякога, когато бързам.

Имам едно питане, което не е за Маги фиксът, а за ориза. Как го варите за гарнитурата, така че да не стане гаден. С какви подправки варите?
Виж целия пост
# 21
Аз много харесвам фикса.  Peace
Виж целия пост
# 22
Имам едно питане, което не е за Маги фиксът, а за ориза. Как го варите за гарнитурата, така че да не стане гаден. С какви подправки варите?

Понеже винен кебап винаги готвя само за домашна употреба, не и за гости, не се престаравам много с ориза, гледам повече да го докарам на вкус. Слагам го суров в тава, заливам го с вода и го пека/варя във фурната. Подправки - сол, черен пипер, малко масло за вкус, пък и да го слепи, щом изстине. Между другото, така във фурната готвя всички ястия с ориз, само май сармите ги варя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия