Раирани кифлички с кашкавал

  • 32 298
  • 147
# 120
И аз ще ги изпробвам тези дни  Peace
Виж целия пост
# 121
Направих ги!... И се влюбих!   chef
Страхотна рецепта! Единственият недостатък е, че дозата е малка - двамата с мъжа ми ги хапнахме наведнъж.  Rolling Eyes
Направих с кашкавал, с маслини и без нищо, които после разрязах и им пъхнах по едно парче авокадо.



Виж целия пост
# 122
Днес и аз ги направих, просто са един път, няма такива кифлички!
Благодаря за рецептата!   bouquet
Виж целия пост
# 123
И аз ще ги изпробвам тези дни  Peace
Ами то така като показват снимки ти се прияжда отново и отново. И аз мисля да ги направя тия дни пак.... yes
Виж целия пост
# 124
Браво за рецептата .. аз направих една доза и мигновено изчезна. Направих ги само с кашкавал, домочадието мрънка защо нямало и саламче, но въпреки това 20 кифли не изкараха и 30 мин!!!
А мислите ли, че това тесто е подходящо и за пици. Обикновено във фурната със стандартното тесто за пици блата става много твърд и  много ни дразни..
Да кажа месих го в хлебопекарна на Мулинекс на програмата за тесто (11) само, че вместо да втасва 1 час го оставих да втасва само 30 мин
Виж целия пост
# 125
Благодаря за страхотната рецепта Hug Направих ги с кашкавал ометохме ги за отрицателно време, месих тестото в машината за хляб
http://s58.radikal.ru/i161/0812/78/22152b487b4e.jpg
Виж целия пост
# 126
в нас тези кифлички се правят поне веднъж седмично
невероятни са  bouquet
Виж целия пост
# 127
Страхотни са!  Grinning
Правя ги вече няколко пъти с различни плънки. Децата най-много харесват тези, с плънка от сирене и яйце.
Виж целия пост
# 128
Страхотни са!  Grinning
Правя ги вече няколко пъти с различни плънки.

Същата работа......При нас обаче децата ги харесват с течен шоколад, а аз с локум. Супер са и със сирене. А когато имам някакво филенце и от него не се отказват......Другият път и чубрица ще сложа, или шарена сол......

Наистина е важно и е добре да не се пекат повече от 12-13мин. Стават пръхкави и много вкусни!

Благодаря, Марабу!

Последните
Виж целия пост
# 129
Боже, колко съм зле doh.............. сложих 1 и 1/3 суп.лъж. мая, бързайки да замеся тестото. Чак сега като го оставих да втасва погледнах какво пише в зелено отдолу и видях, че е ставало въпрос за чаени лъжици Confused. Какво ли ще стане?
Виж целия пост
# 130
Или разчитай да е стара маята и да не е толкова продуктивна, или ако евентуално можеш - увеличи количеството и на другите продукти......Незнам защо, но аз залагам на това да изчакаш и да видиш ако много бързо втасва тестото, да съкратиш времето и да започнеш с печенето по-рано. Най- много да миришат кифличките на мая......Но ще се ядат!
Виж целия пост
# 131
Боже, колко съм зле doh.............. сложих 1 и 1/3 суп.лъж. мая, бързайки да замеся тестото. Чак сега като го оставих да втасва погледнах какво пише в зелено отдолу и видях, че е ставало въпрос за чаени лъжици Confused. Какво ли ще стане?
Според мен го направи без кашкавала, да пробваш какво ще стане с тестото. Чувала съм, че при повече мая, питката или кифличките ще стоят на шупли и много бързо ще ти се разрони.
Пиши после, че ми е интересно, но не го хвърляй, нали знаеш грешка - опит Peace
Виж целия пост
# 132
Да доста бързо ще втаса тестото.,... и по бързо оформяй и печи .. иначе ще превтаса тестото 
Виж целия пост
# 133
много са ви хубави кифличките  Simple Smile БРАВО !!!
Виж целия пост
# 134
Страхотни ми станаха кифличките - мекички и вкусни. Изобщо не миришат на мая. Следващия път ще направя двойна доза тесто Crazy

П.С. Маята ми не беше много прясна - стои отворена има-няма година Blush.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия