Дюкански метаморфози - 112 тема

  • 43 896
  • 1 015
# 870

Василики казвам ти аз ...дамите дето свалят от 58 до 50 кг ...трудно има се различва ПРЕДИ и СЕГА ..... я да видиш .....
Joy Joy Joy

Еее.......!
Оооо........., пак сте нацвъкали цял роман. И аз изчезвам на работа.
tonito26, картинки чудо, ама маааалко да ги сгънеш, че и другите искат изява  newsm53
    И от мен  Hug. Хубав ден
Виж целия пост
# 871
Ето снимките

Качиха се отзад напред, та пояснявам, че тези които са в началото, са то вчера от Чевермето. Довечера ще ги оправям.
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.
Виж целия пост
# 872
супер стеее, момичета! мн. е хубаво на Ягодите и като гледам сте си изкарали повече от добре Simple Smile голяма веселба, голямо нещо...малко завист... Laughing
офф, работната седмица започна... Tired
Тонито, бравос за татуса- як е. аз не си падам мн мн по такива боцкания Simple Smile
Виж целия пост
# 873
До "Цоци" - Хей - разбира се, че ще споделям. Така и не се научих да имам тайни в Живота си. снощи си легнах 119 кг. Simple Smile А сега ставам - 118 кг., да не кажа даже, че кантара е между 117 кг. и 118кг. Simple Smile За грешки - и това ще си кажа, стига да допусна - нямам очи да крия.

До "krikri" - Мда.. сега се отвори сайта Simple Smile Мерси.. ще зачета и там какво се случва..
Виж целия пост
# 874
Здравейте сладуранки,

нямах нет цял викенд в къщи и съм мекичко казано гневничка. Сега препрочитам какво сте писали и стигнах до момента, където VT казва, че Културата не е за препоръчване, върнах се в началото, където ВЕщи и другите мацки ветеранки са написали - "Млякото Бор-Чвор 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода! Може да се яде, има хора, които са отслабнали над 40 кг с всекидневна употреба на Култура". Та въпроса ми е кое може и кое не може от киселите млека?
Аз все още си седя на 65-те, но поне се събуждам вече малко под тях, което означава че съм смъкнала някой друг грам. До някъде го отдавам и на МЦ. Но ще видим, продължавам режимно. Упорито коза съм си, ще ги преборя.

Цветя и рози на всички и хубава и успешна седмица   bouquet
Виж целия пост
# 875
Момичета и момчета ягодови,

ПРЕКРАСНИ СТЕ!

 newsm51 smile3501 newsm10

Не завиждам/дали?!?/, но много ме е яд, слабо казано, че не можах да присъствам на това събитие! Отсега се записвам за следващата общодюканска среща!

Извинете, не съм чела назад, целувам ви!
Виж целия пост
# 876
Добро утро и от мен, отивам да зяпам снимки на Дюканеси.

Момичета,да ви пита ,усещам една такава умора в карката,на моменти даже ми изтрьпват. Може ли да е от режима?
Виж целия пост
# 877
    Здравейте момичета и момчета!    Баба ви Яга днес свършва втория месец с Дюкан.От утре започвам третия и да се отчета: - 17.5кг.Сега ви гледам снимките и се чудя аз какво да ви покажа,като все не се снимах,или ако се снимах,все заставах зад някого,та и за друг да има място в кадъра...Гледа,гледам и повече от глава и рамене никъде не се вижда.Но сега ще се снимам и след 30кг ще ви се покажа като "преди и сега"Лек и успешен дюканстващ ден!
Виж целия пост
# 878
Ягодов-орехов мираж в протеинов ден
/ торта с бисквитено тесто и пудинг крем/
от Риен
За тестото:
4 яйца
4 с.л. по-едри  овесени трици
6 с.л.финни овесени трици
1 ванилия
100 капки течен подсладител “Ja” или отговарящото от всеки друг подсладител количество на 4 с.л. захар
2 суп.лъжици изцедено кисело мляко
½ с.л. бакпулвер
За Крема: 
 1ванилов крем/пудинг  Dr.Oetker 
75 капки подсладител /
500 мл. Прясно мляко обезмаслено
1 тортенгус с ягодов вкус/ желатиноподобно , за което не е необходимо накисване/

Разбиват се яйцата, прибавя се подсладителя,при бъркане с лъжица или на по слаба степен с бъркалка за тесто се добавят ядките, киселото мляко и накрая бакпулвера.Изсипваме в тавичка с тефлоново покритие ф26, с разглобяващ се пръстен/ Springform/  Загряваме фурната на 150°C горщ въздух, или 180°C горно и долно нагряване. Слагаме млякото/ без 6 суп.лъжици, които сме отнели за смесване със пудинга на прах и подсладителя/  да завира, като кипне ,отнемаме от котлона.Това е момента да поставим сладкиша във фурната да се пече за 15 –20 мин. Към млякото прибавяме пудинговата смес под постоянно разбъркване. Връщаме пудинга  да “бъкне” за една мин. при изключен котлон, като го бъркаме да не загори. От така приготвения крем отделяме 2/3 лъжици. Към остатъка добавяме тортения гус. Топлият блат се намазва с отделения крем/ който леко попива в блата/ после се нанася желирания ягодов крем.
Разделяме на 12 порции. Дневна доза на Риен макс. 2 порции. приети сутрин и следобед
Добър апетит!

Бел Риен  - Аз използвах неподсладен с ягодов вкус  на Ruf. Който няма гус, може да ползва желатин. Аз не ползвам желатин, понеже не ми се отдава момента с накисването.
Виж целия пост
# 879
Добро утро!
Днес съм плюс 1кг, но не се брои Crossing Arms

Лабело, перфектна си. Стига толкова, скачай в трета. /Знам, знам, колко е дразнещо - на мен от 62 кг ми казваха да скачам, ама не, запънала се бях докрай да сваля всичко Mr. Green/
Тонито26, супер е татуто! Peace Само, че на твое място щях да поизчакам малко - ми като отслабнеш, ако се отпусне кожата там, какво ще правиш? Sad И аз съм фен, нямам засега татуси, но смятам скоро да си бацна една на ръката - мястото, в разстоянието между малкият пръст и китката, отстрани, ако можеш да ме разбереш hahaha
Халеева, така, така, ще си ядем взаимно д... ако искаш, като си отвисяхме тука, ама пусто, късно се разбра, че ще има места. Хайде софийска срещичка! Hug
lilluu , за можене - всичко може,  изборът дали ще го ядеш е лично твой Peace
rien, овесени трици, нали? Пудингът също е под въпрос, така и не се стигна до решение е ли режимен или не тук... Пусни я в темата за рецепти тая вкусотия Peace
radius   bouquet


EDIT:Гледах снимките на Майка Зайка - момичета впечатлена съм от вас! Изглеждате страхотно!
Усмивките ви, промяната, излъчването - просто сте чудесни!
Виж целия пост
# 880
Тунинг, ако така ще ме стимулираш щи тегла една........
Момичета, попитах сериозно защо препоръчвате приема на пектин и ленено семе? Това, че са позволени ми е ясно, но не ми е ясно, защо е хубаво да се взимат?
Ако сте малко, затворено общество, кажете... Няма да пиша повече и да преча! Crossing Arms
Виж целия пост
# 881
Зайооооооо,да илядиш!!!  Heart Eyes Ся ако и Аби,се появи и идилията ще е пълна. Mr. Green
Орииииии,Кометкеееее,оставете и за мен.Шъ гризам и аз,ма кво,то по вас остана само рагу и зъби. Mr. GreenИ вас вЪ УБИЧЪМ,много.
Скорпи,отговориха ти.Попрочети малко де.

П.П. БалконЯ ще падне.

Виж целия пост
# 882
Ягодов-орехов мираж в протеинов ден
/ торта с бисквитено тесто и пудинг крем/
от Риен
За тестото:
4 яйца
4 с.л. груби овесени ядки
6 с.л.смлени овесени ядки
1 ванилия
100 капки течен подсладител “Ja” или отговарящото от всеки друг подсладител количество на 4 с.л. захар
2 суп.лъжици изцедено кисело мляко
½ с.л. бакпулвер
За Крема: 
 1ванилов крем/пудинг  Dr.Oetker 
75 капки подсладител /
500 мл. Прясно мляко обезмаслено
1 тортенгус с ягодов вкус/ желатиноподобно , за което не е необходимо накисване/

...

 newsm78  newsm78  newsm78

scorpia, не се цупи, а прегледай ей тука: http://dukanskirecepti.wordpress.com/
Виж целия пост
# 883
Страшни снимки,завидях ви много,ама като сам на края на света.....  Cry
Приятна седмица на всички!
Виж целия пост
# 884
Снимки корегирам и трия срещу съответното заплащане. Приемам подкупи всякакви  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия