Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се запознахте с таткото?

  • 116 938
  • 248
# 15
На работа.
Виж целия пост
# 16
Скроих тайничко една организирана срещичка " случайна " и от тогава не сме се разделяле ... Joy
Виж целия пост
# 17
банално в заведение.Почерпи ме с джин и тоник и цяла вечер ме храни с фъстъци  Grinning.После ми поиска телефона дадох му  го.  след два дни се уговорих ме да се чуем и да ходим заедно на купон и оттогава минаха  12г.
Виж целия пост
# 18
В заведение - на кафе. Моя приятелка ходеше с негов приятел и те ни запознаха. Малко време след това вече бяхме гаджета.
Но това беше преди 10 години.
Виж целия пост
# 19
Видяхме се в един бар за първи път,
 той беше адски забавен и за това
го харесах·
Виж целия пост
# 20
Ние се запознахме благодарение на Интернет и след 7 месечна кореспонденция се видяхме, харесахме и решихме да се оженим. Сватбата беше три месеца след първата ни среща, а и двамата сме си задръстени и срамежливи, никъде не излизахме като си бяхме ергени, та интернета е добър вариант, поне можеш всичко да си кажеш  Grinning
Виж целия пост
# 21
 Grinning в интернет. сладура
Виж целия пост
Реклама
# 22
 Mr. Greenние се запознахме в студентската ми стая!беше дошъл да гледа мач с приятел на съквартирантката ми!И беше любов от пръв поглед! Heart Eyes
Виж целия пост
# 23
И ние се запознахме в интернета  Simple Smile.По ICQ-то.Една вечер нямаше с кого да си говоря и наслуки пуснах няколко съобщения .На другия ден някои ми отговориха и един от тях беше той. Аз съм от Русе ,а той от Кюстендил.Сега вече и двамата сме в Кюстендил  Joy
Виж целия пост
# 24
Мъжът ми дойде в нашият офис като клиент  Wink Беше любов от пръв поглед ... Никой от нас не е очаквал , просто си стана .
Но най - запомнящото запознанство с мъж беше , когато някакъв от тези лудите гъзари с огромните мотори на един светофар мина на милиметър от колата ми , а на следващият светофар аз спрях да му се карам  Laughing Само като видях с какви сини очи ме гледа  Heart Eyes В крайна сметка и двамата си повикахме на кръстовището , а после ... леле ... ама беше отдавна .
Виж целия пост
# 25
Ние с мъжа ми се запознахме чрез интернет, няма нищо романтично в това, но пък е удачен вариант ако се притесняваш от първите контакти!
Виж целия пост
# 26
Бях му учител по английски.  Laughing
Седеше на последния чин,често беше без домашни,понякога дори отсъстваше от курс.
Тайно си представях ръцете му,държащи моите. После разпитвах кой с какво се занимава,и т.н. Той каза,че е обвързан и аз спрях с мечтите.

Като свърши курсът се обади уж да пита за второ ниво,после искаше индивидуални часове да наваксва....пасле кафета пиехме,ресторантите не ги прескочихме....и така.

Виж целия пост
# 27
Ние се запознахме на работа, той ми беше шеф.Всичко беше много хубаво и романтично.  loveuuu
Виж целия пост
# 28
Банално, но на работа - колеги сме Simple Smile
Виж целия пост
# 29
В заведение се запознахме
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия