Как печете чушките?

  • 20 939
  • 61
# 30
За зимнина обикновенно на чушкопека на село, слагам ги в найлонови торбички необелени във фризера.
Като ми свършат си купувам и пека на парти-грила за едно ядене  Peace
Виж целия пост
# 31
Момичета
като печете чушките във фурна, предварително изтърбушвате ли ги, и не изтича ли сока от тях
Виж целия пост
# 32
Момичета
като печете чушките във фурна, предварително изтърбушвате ли ги, и не изтича ли сока от тях
Аз ги изтърбушвам и мия.Сок изтича съвсем малко от 1-2,както беше писала denica007.
А сега да ви кажа в крайна сметка как изпекохме чушките(166кг.взе скъпият ми #Crazy!!!)Извадихме на двора готварската печка на дърва и на нея пекохме.Останахме доволни-работата вървеше бързо,нямаше дим и не пари на краката както при ламарината,а чушките после се белиха много лесно.А и си спестихме пари от сауна LaughingПробвахме с газовата горелка,но след първите чувал и половина се отказахме,защото отиде мнооого газ.
Виж целия пост
# 33
Хрумна ми една идея - вместо с горелка, с пистолет за горещ въздух като тези, с които се сваля блажна боя. newsm78 Гениален съм, нали Laughing
Виж целия пост
# 34
аз се мъча на котлона, нямам си чушкопек Sad
Виж целия пост
# 35
За колко време изпекохте това количество? Аз пека по 30 кг. на тенекия и ми се взема акъла, а ти 166. Любимият помага ли в печенето на това количество или се ската? Hug
Виж целия пост
# 36
donbonbon,изпекохме ги за 1 ден,а любимият т.е. любимите(защото ние бяхме със кака и батко) бяха основните пекари Grinning.За наша огромна радост...
Виж целия пост
# 37
Момичета
като печете чушките във фурна, предварително изтърбушвате ли ги, и не изтича ли сока от тях
Аз не ги изтърбушвам, оставям си ги така и после при беленето ги почиствам.
Виж целия пост
# 38
Пека на вентилатора във фурната, на 275 градуса - това ми е максимума. Не ги изтърбушвам предварително, само ги измивам. Пека на решетката и на тавичката, поставена под нея. Събирам около 2 кг. наведнъж. После задушавам в тенджера, за да се белят лесно.
Виж целия пост
# 39
Чушкопек използвам.Като се изпекът чушките ги слагам или в найлонов плик или в тенджера с капак да си се задушават.Като поизстинат се белят много лесно.
Виж целия пост
# 40
Пека на вентилатора във фурната, на 275 градуса - това ми е максимума. Не ги изтърбушвам предварително, само ги измивам. Пека на решетката и на тавичката, поставена под нея. Събирам около 2 кг. наведнъж. После задушавам в тенджера, за да се белят лесно.
А за колко време горе-долу се изпичат тези 2кг., които събираш на 1 печене?
Виж целия пост
# 41
Последно време пека на скарата. После съдът в който са опечените напълвам със студена вода и беля.
Виж целия пост
# 42
Пека на вентилатора във фурната, на 275 градуса - това ми е максимума. Не ги изтърбушвам предварително, само ги измивам. Пека на решетката и на тавичката, поставена под нея. Събирам около 2 кг. наведнъж. После задушавам в тенджера, за да се белят лесно.

И аз така  Peace Даже и в тавата направо ги слагам, не залепват. А време не съм засичала, докато се опекат.
Виж целия пост
# 43
Във фритюрника, с палмова мазнина. Не усещам разлика във вкуса с печенето. Става бързо, белят се много лесно.
Виж целия пост
# 44
Само в чушкопек, но ще пробвам във фурната без да ги изтърбушвам.Обожавам да ми мирише не печени чушки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия