Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 110
  • 158
# 75
И аz я направих, с винце  Grinning Вспреки че поседя само два три часа стана много вкусно. Не раzбрах в гювеч ли се пече? Аz я направих в гювеч и пекох малко по дълго  Laughing
Виж целия пост
# 76
ще пробвам
Виж целия пост
# 77
И аz я направих, с винце  Grinning Вспреки че поседя само два три часа стана много вкусно. Не раzбрах в гювеч ли се пече? Аz я направих в гювеч и пекох малко по дълго  Laughing
    Не се пече в гювеч.
    То на снимките се вижда,аз го правя в тава. Simple Smile
    Радвам се ,че ви хареса рецептата! Hug

Потвърждавам и аз- рецептата е много добра. Прибавих я в любими на моето семейство, облизаха си пръстите хищниците. Правих я точно по рецептата на авторката, с оцет- не се усеща ВЪОБЩЕ.
        thumbsup
Виж целия пост
# 78
  Една моя позната е направила тези пържолки без да начуква месото,само го беше сложила в маринатата с оцет.Каза,че пак се е получило прекрасно-крехко!Явно оцета разгражда месото по някакъв начин,затова,колкото повече престоява в маринатата,толкова по-крехко става.
  Между другото,попадайки в стомаха,месото предизвиква кисела реакция.Самата природа го е измислила,месото да се разгражда с киселина. Peace Simple Smile
Виж целия пост
# 79
Дали ще стане без лук, защото напоследък ми призлява от него  Crazy .
И още един въпрос - не става ли тежко от майонезата?
Виж целия пост
# 80
Дали ще стане без лук, защото напоследък ми призлява от него  Crazy .
И още един въпрос - не става ли тежко от майонезата?

Става без лук и не става тежко от майонезата Peace.
Виж целия пост
# 81
Дали ще стане без лук, защото напоследък ми призлява от него  Crazy .
И още един въпрос - не става ли тежко от майонезата?
 1.Вместо лук можеш да сложиш всякакъв друг зеленчук(или нищо),само не и картоф,заради оцета(или виното).
  2.Майонезата можеш да замениш с кисело мляко. Peace
Виж целия пост
# 82
Днес го направих - чакам гости за вечеря и спретнах свински мръвки по рецептата, но пекох в йенски съд с капак и после запекох отгоре. Пусна доста сос, ще видим как ще е на вкус и дали ще се хареса. Иначе мариновах месото (преди това го начуках) с една подправка, универсална някаква, напръсках с балсамов оцет, престоя в хладилника към 5-6 часа.

Ще докладвам после как е.
Виж целия пост
# 83

Ще докладвам после как е.
   
     atwork Чакаме!
     
Виж целия пост
# 84
Докладвам:

Ами какво да кажа - страхотно е. Много се хареса от мъж ми и от гостите, почти всичко се изяде  Mr. Green

Благодарности за рецептата, включвам я в любимите ми   bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 85
 Много се радвам,catty m! Hug
Виж целия пост
# 86
Снощи го правих,но май някъде сбърках Embarassed
Стана май малко сухо,дали не съм прекалила с печенето?
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8904473

Виж целия пост
# 87
   Tssvety ,по снимката личи,че наистина си попрекалила с печенето....Дали фурната ти не беше много силна?
   Поля ли месото с маринатата,преди да сложиш кашкавала и майонезата?
   При мен,когато е готово,то почти плува в разни течности,които се насъбират в тавата от маринатата,от мазнината на самото месо,от майонезата.....
Виж целия пост
# 88
Аз овкусих месото с универсална подправка и го напръсках с оцет.Когато го слагах да го пека,нямаше достатъчно марината за поливане.
Виж целия пост
# 89
Аз овкусих месото с универсална подправка и го напръсках с оцет.Когато го слагах да го пека,нямаше достатъчно марината за поливане.
    Друг път ще пръскаш по-щедро,значи! Grinning Както можеш и да увеличиш количеството на заливката от майонеза и/или кисело мляко. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия