яйца по панагюрски

  • 12 334
  • 33
# 30
Във вряща вода слагам малко оцет и сол.Чуквам яйцата.Сгорещявам олио или краве малсо и ги поливам.Отгоре ервен пипер и малко магданоз.
Виж целия пост
# 31

Слагаш вода със сол и оцет/лим.сок да заври и от ниско пускаш вътре яйцата.
Когато се забулят ги вадиш с решетъчна лъжица и разпределяш по чиниите.
Разбиваш к.мляко със сол,пресован чесън и ги заливаш
Разтопяваш малко кр.масло и слагаш червен пипер - с него поливаш в/у млякото.

Точно така ги правя и аз.

В нас обожаваме яйца по панагюрски.
Виж целия пост
# 32
Във вода с оцет ги забулвам.Отделно кисело мляко с чесън, заливам, отгоре запържен червен пипер в олио   bowuu
Виж целия пост
# 33
Не  съм  правила  яйца  по  панагюрски от лятото  но утре  това  ще  ни е  закуската,  правя ги  като  Рени 55  ще  пробвам  да карамелизирам  и  лук  , даже  сега се  сещам  4е  бях  4ела  преди  време   4е  дори  има  конфтюр  от  4ервен  лук  ползват го  за  заливка  на  патешко  месо  ...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия