Пилешки сърца

  • 60 875
  • 22
# 15
Сигурно за да станат по-меки, нали са мускул и са жилави. И аз не ги варя предварително. Но им се слага малко киселина при готвенето и стават ок  Peace
Виж целия пост
# 16
Ето един вариант от мен Peace
Пилешки сърца
Виж целия пост
# 17
Тези съм ги правила - лесно и разкошно!  Peace
Виж целия пост
# 18
Мммма, аз правих тази седмица:   chef
Първо ги сварих. Нарязах на лентички шунка и я хвърлих за малко на тефлоновия тиган. След това в една тавичка сложих масло на дъното, сърцата, шунката, сурови гъби /не от буркан/, един настърган домат, две лъжици доматено пюре, сол, черен пипер и бира. Сложих във фурната докато поизври бирата. След това настъргах кашкавал отгоре и оставих да се запече.


това звучи суперско, непременно ще го пробвам! Мерси!   bouquet
Виж целия пост
# 19
Изглеждат много вкусни. Heart Eyes
Ще пробвам рецептичката и ще пиша отзиви. Peace
Виж целия пост
# 20
Аз ги правя в йената с гъби и лук.

Сварявам сърчицата хубаво. След това ги отцеждам от водата. В дълбок тиган задушавам 2-3 глави лук с 500 грама измити и нарязани на ситно гъби. Разбирам 200 грама заквасена сметана с вода и наливам при гъбите. Като клокне 5 минути на тих огън изсипвам всичко при сърцата в йената. Разбърквам хубаво и пека.

Същото го правя и с доматен сос вместо сметана. Просто в тигана слага доматите да изврят и тогава забърквам със сърцата.
Подправки - за сметановия сос - черен пипер и сол
За доматения - черен пипер, сол и чубрица
Виж целия пост
# 21
А как се прави супа със сърца?
Виж целия пост
# 22
Ми както си се прави пилешка супа. Аз сварявам предварително сърцата и ги нарязвам на две, използвам бульона за супата. Другото си е стандартното.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия