Най-вероятно сте обсъждали тези неща, които смятам да питам, но нещо нямам сили да се ровя повече в момента, та затова ще питам.
![Blush](/img/emojis/most_used/blush.png)
Моята девойка има склонност към алергии и вече не знам, с какво и как да я храня. Когато въведох млечните продукти, стана ясно, че има непоносимост към тях и ги спрях. Около 5-6 месеца не бях давала нищо от тях и преди около 3 -3 и1/2 месеца пробвах отново с малко овче сирене. Оказа се, че няма реакция и постепенно въведох масло и краве сирене. Киселото мляко не й хареса, та може да се каже, че не е въведено. Рядко хапва кашкавал. Преди около две седмици отново се появиха обриви и се чудя дали не се е получило пренасищане на организма с млечни продукти?!
![Thinking](/img/emojis/faces/thinking.png)
Другото ми голямо чудене е, дали да й давам шунка, филе и колбаси. Досега не съм й давала подобни неща, като им прочета съдържанието на Е-та и други подобрители и овкусители, и не смея, но просто вече се изчерпах откъм идеи, с какво да я храня! Кашите са отдавна забравена храна, рядко хапва крем или грис за закуска. Ще ви бъда благодарна за всякакви идеи!