Никулден

  • 1 695
  • 17
Каква риба ще готвите и разбира се как?Дайте някакви идеи,че съм пълна скръб в кухнята!
Виж целия пост
# 1
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick
Виж целия пост
# 2






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
Виж целия пост
# 3
Винаги пълня шаран около 1.5-2 кг. Плънката е орехи, ориз /става по-леко с него/, лук, праз, зелен лук, много зелени подправки. Отгоре се слагат резени лимони, пече се с бяло вино.
Виж целия пост
# 4
Наскоро имаше тема за Никулден ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0


Вътре съм написала моя вариант за Никулденска риба....Адски вкусна,бърза и безотказна рецепта  Peace
Виж целия пост
# 5
шаран пържен и смадок сте правя
Виж целия пост
# 6
винаги пълня шаран  Peace
Виж целия пост
# 7






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
И аз така , но винаги остава  Sad
Виж целия пост
# 8
Чувствам се направо пренебрегната,нали има тема за Никулден! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0
Виж целия пост
# 9
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

Аз съм на същото меню. А шаран не мога даже да преглътна  Sick
Виж целия пост
# 10
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Виж целия пост
# 11
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Що да се разпадне? Няма страшно от таквиз работи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Овкусяваш си филето(посоляваш,поръсваш с млян черен пипер,напръскваш с лимонов сок.Оставяш да отлежи.Преди да го метнеш на скарата добре го омазняваш и....Докато се обърнеш-то станало  Hug Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 12
Виж целия пост
# 13
Правя шаран пълнен с орехи и лук в доматен сос.
Виж целия пост
# 14
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!
Виж целия пост
# 15
По традиция пълнен шаран   chef !
Пълня го с орехи, гъби и ориз. Става мнооого вкусен и не е толкова тежък на ядене. Майка го пълни само с орехи и лук и да си призная става по-вкусен  Embarassed , но и по-мазничък.
Виж целия пост
# 16
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!



Ако не те затруднявам  кажи как я приготвяш?
Виж целия пост
# 17
Ами в камерата имам шаран,който обожавам,има и толостолоп и се чудя какво да направя.Свекито пълни шаран ,по  рецепта на слави Трифонов и звездев,каза че било хубаво,но не можах да ям миналата година.Тази година ще направя нещо ново за нас все още не съм решила.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия