За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 18 511
  • 332
# 300
Бих ги хвърлила...такива мазнотии не ядем в нашата къща......
Виж целия пост
# 301
Здравейте, дайте съвет какво да сложа на печени пресолени картофи?
Виж целия пост
# 302
 Останаха ми много колбаси, филе, луканка и бекон след празниците. Чудя се какво да ги правя newsm78 Мислех си за пица, за спагети... Някой има ли други идеи?
Виж целия пост
# 303
Честита Нова Година на всички.Бъдете много здрави,винаги щастливи и усмихнати.
Една моя приятелка ни даде пръжки и спържа(много мазно нещо).Аз такива неща по принцип не ям и недолюбвам.Та питането ми е имали какво да сготвя с тези неща,че незнам какво да ги правя.Нито е да ги хвърля,нито е така да ми стоят.
Благодаря ви

 Качамак с пръжки? Можеш и да ги сложиш във фризера. Все някой ден ще им дойде времето.
Виж целия пост
# 304
Здравейте, дайте съвет какво да сложа на печени пресолени картофи?

Кисело мляко, примерно.
Аз принципно печени картофи сервирам с кисело мляко и/или сметана.
Виж целия пост
# 305
Останаха ми много колбаси, филе, луканка и бекон след празниците. Чудя се какво да ги правя newsm78 Мислех си за пица, за спагети... Някой има ли други идеи?

Гювечета, пица - идеално......
Виж целия пост
# 306
Останаха ми много колбаси, филе, луканка и бекон след празниците. Чудя се какво да ги правя newsm78 Мислех си за пица, за спагети... Някой има ли други идеи?

Гювечета, пица - идеално......


А също така и Солен кекс
Виж целия пост
# 307
Честита Нова Година на всички.Бъдете много здрави,винаги щастливи и усмихнати.
Една моя приятелка ни даде пръжки и спържа(много мазно нещо).Аз такива неща по принцип не ям и недолюбвам.Та питането ми е имали какво да сготвя с тези неща,че незнам какво да ги правя.Нито е да ги хвърля,нито е така да ми стоят.
Благодаря ви

Ако готвиш зеле, можеш да слагаш по малко за аромат и вкус, но не е задължително после да ги ядете.
Виж целия пост
# 308
Споделете кайма за кюфтета на скара- какво да й сложа? Embarassed
Виж целия пост
# 309
Дано някой бързо ми отговори.  Praynig

Имам едно прясно мляко, струва ми се че понамирисва (трайността му според пакета изтича днес).

Дали да го направя на крем за бисквитена торта? Ще става ли за ядене?
  newsm78

Както и предполагах, млякото се пресече. Но поне мога а го използвам за заливка на  баница, нали?  Thinking
Виж целия пост
# 310
Момичета,дайте идейка какво да направя за вечеря от бутер тесто и почти нищо в хладилника Mr. GreenИмам голямо бутер тесто,прясно и кисело мляко,кашкавал,яйца,майонеза и маргарин в хладилника newsm78Малко замръзени зеленчуци из камерата и някоя и друга консерва Rolling Eyes
Знам,че сте гении и ще измислите нещо Hug
Виж целия пост
# 311
Дано някой бързо ми отговори.  Praynig

Имам едно прясно мляко, струва ми се че понамирисва (трайността му според пакета изтича днес).

Дали да го направя на крем за бисквитена торта? Ще става ли за ядене?
  newsm78

Както и предполагах, млякото се пресече. Но поне мога а го използвам за заливка на  баница, нали?  Thinking
За заливка на баница не знам, но със сигурност можеш да го ползваш за палачинки!  Peace
Виж целия пост
# 312
Помислих си за палачинки, но не ми се играе.

Сложих половината в сместа за баница, дано да става за ядене. Ако не - кучето ще намаже.  Laughing
Виж целия пост
# 313
Дайте идея с какво да обогатя марината на пържоли - засега съм ги сложила със сол, черен пипер, кимион и лимонов сок да отлежават. Мисля си да добавя лук и олио, но оттам нататък... дали на тази комбинация ще вървят балсамов оцет, мед, горчица, нещо друго? И каква още подправка мога да сложа за аромат?
Виж целия пост
# 314
И аз съм в чуденка едни пържоли какво да ги правя, иска ми се нещо по така...  Crazy  Thinking

Можеш да ги намажеш с горчица, да, прави ги крехки. Лук е ок, олио също, мед, оцет - ок са. Аз слагам и индийско орехче и соев сос  Simple Smile После какво ще ги правиш?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия