За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 18 533
  • 332
# 60
Здравейте ,
ще помоля ,ако някоя от вас е гледала предаването на Ути   chef вчера и е записала рецептата за меденките да ми я напише  Hug
Виж целия пост
# 61
Правя често едни мъфини с Нутела. Стават просто неверояни, но защо шоколада винаги ми пада на дъното на формичката? Само веднъж ми станаха без да пада Нутелата. Дали не правя по-рядко тестото newsm78, но пък опечени няма грешка - мекичко и сочно. Къде бъркам?
Виж целия пост
# 62
Офф, и аз много ги харесвам при мен си стои в средата и излиза отгоре шоколада, но са по - скоро сухи, когато се отхапе без шоколад парченце.
Виж целия пост
# 63
Офф, и аз много ги харесвам при мен си стои в средата и излиза отгоре шоколада, но са по - скоро сухи, когато се отхапе без шоколад парченце.

Аз всеки следващ път подобраявам рецептата, но специално по твоя проблем открих следното: за да не са сухи, слагам половин чаена чаша разтопено масло в сместа, а при печене наливам вода в тавичката на фурната.
Виж целия пост
# 64
гарнитура за пържена бяла риба, без картофи?
Виж целия пост
# 65
Сварен бял ориз,задушени броколи,сварени моркови.Полято със бешамел сос.Ще върви и на рибата соса.....


П.П.Ако обичате сос де Laughing....
Виж целия пост
# 66
тц, точно този сос нито го обичам, нито го умея, но ще помисля за нещо алтернативно.... скълцах малко зеле за салата засега.....благодаря ти  Hug
Виж целия пост
# 67
Здравейте!
Моля да бъда извинена за сигурно елементарния въпрос, но за първи път ще правя картофи по селски  Embarassed. Харесах си рецепта, но не разбрах колко сварени да са картофите? т.е. до пълно сваряване, или няма нужда, след като после ще ги пържа  newsm78
Виж целия пост
# 68
Полусварени да са,че иначе ще се разкашкат...
Виж целия пост
# 69
Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 70
Здравейта на всички, за Коледа съм решила да правя торта с желирани плодове, но тъй като не съм правила до сега, моля тези от Вас които са правили да споделят, какъв е реда на желирането.Имам предвид дали първо се редят плодовете и се изсипва желатина или се изсипва малко от него, от горе плодовете и отново желатин. Дали е необходимо желатина да е сгъстен или не.Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят.
Виж целия пост
# 71
Момичета,как мога да направя желиран крем с форма на сърце,но без такава форма?
Виж целия пост
# 72
Освен да го направиш в по-голям съд / например тавичка/ и след като стегне да си го изрежеш в желаната форма.  Thinking
Виж целия пост
# 73
Да питам...има ли нещо като пица с бутер тесто? Имам едно филе и бутер тесто и ми се иска май да направя нещо по-различно......Дайте ми идеи, моля.....
Виж целия пост
# 74
Да питам...има ли нещо като пица с бутер тесто? Имам едно филе и бутер тесто и ми се иска май да направя нещо по-различно......Дайте ми идеи, моля.....

Има,видях някъде из темите-мини бутер пици.Бутер тестото нарязано на неголеми правоъгълници,средата намазана с лютеница или дом.пюре,като ъгълчетата не се мажат и остават свободни, отгоре плънка и се пече.
Рецепта не съм чела,спомням си снимката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия