90 Италиански рецепти за манджи,красота и ...весело изкарване на празниците !

  • 26 458
  • 287
# 90
НАСТОЯЩИ И  БЪДЕЩИ МАМИ,ПОЖЕЛАВАМ  МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!НЕКА ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ НИКОГА ДА НЕ ВИ НАПУСКА!ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Hug



П.С-Моля,кажете ми какво е cavolo nero.Предварително благодаря

Виж целия пост
# 91
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!!



Виж целия пост
# 92
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Виж целия пост
# 93
Весела Коледа - щастие, любов и късмет нека следват Ви навред и виетлемската звезда нека Ви засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ Ви дари!И вашите семейства.
Виж целия пост
# 94
Честита Коледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Топлинка и Здраве У Дома  Heart Eyes



Касиер, ето го;) , аз лично не съм му фен,както и домашните....от странните зеленища ядем ербе ди кампо, биета и спиначи...а и броколлетти(горчиви леко) с наденици (май в Рим се ядат така Wink )


Виж целия пост
# 95
КАЛА,благодаря ти много.Аз снощи за пръв път го опитах на кростини,беше невероятно.Исках да разбера дали го има и в България,и преведено на бг какво точно е.Защото не съм го срещала.Мога да ти кажа как се правят кростините,наистина бяха вкусни(е естествено пак зависи от вкуса).
Виж целия пост
# 96
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН! Бъдете здрави и щастливи!
Виж целия пост
# 97
Касиер, о да разбира се....дай рецептичка;)За име на български не знам,но тук се ядат доста повече зеленища,отколкото в бг.....както казва един познат чужденец: Вие,българите,истински глад не сте виждали....затова не сте се научили да ядете всичко  Crazy Wink

Наоколо съм май;)
Виж целия пост
# 98
Каволо неро го ядат в Тоскана,виждала съм го и във вид на тяхна мн.гъста супа.
Не е лошо по мой вкус.
Дай рецептичката за кростини.
Виж целия пост
# 99
....мииии аз съм в тоскана bowuu.Ето и рецептата - Препичате си предварително филиите хляб .Разрязвате на две скилидки чесън и с една полвинка намазвате една филия .Сварявате си каволо неро и го оставяте във водата.Изпържвате си бакала(нарязана на малки парченца,така че да има за всяка филийка по малко).Отделно си запържвате в около 100гр олио ачуге (сотто олио)1 бр за една филийка хляб.Всичко това трябва да е горещо.И така върху хляба,предварително намазан със чесънчето слагате каволо неро,поливате с мазнината с ачугето и слагате парченце бакала.Буон апетито!
 Дано да съм била изчерпателна и ясна.Ако нещо не съм обяснила както трябва .....питайте Hug



И на вас ли ви е така тежко от всичкото преяждане.Смятам една седмица да я карам само на плодове,ама май не  си вярвам newsm78
Виж целия пост
# 100
4естита Коледа моми4ета  bouquet
Виж целия пост
# 101
Касиер, ясно е;)Може да го спретна, ако някой ме слуша  Crazy

Честит Ни Имен Ден на Стефчовците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes


Виж целия пост
# 102
Честит Ни Имен Ден на Стефчовците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Утре е Стефановден Кала Peace
Виж целия пост
# 103
Ник, в Италия е днес Санто СтефаноSimple SmileАз си имам вкъщи един, та затова съм добре информирана  Peace
Виж целия пост
# 104
Да, днес е Санто Стефано!
Аугури, Кала, на домочадието с името  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия