Cordon bleu

  • 3 968
  • 25
# 15
Да, полуфабрикатите са мега гадни. Иначе такива съм правила. Понякога слагам други видове сирена--синьо, маасдам или пък пушен кашкавал или гауда.
Виж целия пост
# 16
Блонди , огромно благодаря, че ме подсети за това. Яла съм в ресторанти, но никога не бях опитвала да го направя. Първия път го направих само с шунка и кашкавал, но днес -  пилешко месо с шунка и топено сирене. Стана превъзходно.   bouquet
Виж целия пост
# 17
Блонди, много апетитно изглежда!Започнах да преглъщам, въпреки многото ядене през последните дни!

 Peace Ще го пробвам.  bouquet
Виж целия пост
# 18
Чудесно предложение!!!!!
 Hug
От кога не съм го правила.......... newsm78
Виж целия пост
# 19
 Както винаги рецептите ти са страхотни.   bouquet
Виж целия пост
# 20
Аз го правя върху хартия за печене и след яйцето го овалвам в хлебни трохи, а не в галета. Слагам го в загрята фурна. Става много вкусно,по здравословно, освен това бързо и нищо не миеш след това Laughing
Виж целия пост
# 21
Тия хлебни трохи ти ли си ги правиш?  Blush
Виж целия пост
# 22
Да .Просто натрошавам хляба с блендер или с ръце ако е по стар. По същият начин правя шницели от месо/ пилешко,пуешко свинско..../ като го оставям да престои 1 нощ в хладилник, обилно намазано с майонеза,подправена ако желаеш с чесън на прах и др.сухи подправки. След това както е добре омазано ,овалвам в тези трохи,подреждам върху хартия за печене и в загрята фурна на 200 гр. пека за 20-25 мин.
Виж целия пост
# 23
Така правя и мидени"пръжки" както писах в друга тема Laughing
Виж целия пост
# 24
И аз пробвах рецептата със свинско месо - стана страхотно. Благодаря за рецептата, Блонди  bouquet
Виж целия пост
# 25
На мен пък полуфабриката ми харесва,но задължително ще пробвам да си го приготвя у дома,не изисква кой знае колко време и усилия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия