Пангасиус ?!?!

  • 135 661
  • 206
# 105
Здравейте значи рибата е Виетнамска. Казва ти виетнамсака бяла риба или нешто подобно.
Развъжда се по-поречието на реките така както ние в къщи си гледаме кокошките.Медийте миналата година прогърмяаха за нея защото виетнамците в развъдниците  ги хранят с умрели животни и всякакви хранителни остатаци.А тайната на бързия разтеж е "инжектиране на женската с дехидратирана урина от бременна жена"който се практикува сам в виетнамските домашни ферми.

колко ценно инфо  Rolling Eyes
интересно как събират въпросната урина, че и я "дехидратират"...  newsm78
дали пък не им се оскъпява процеса?!


все ще се намери някой, дето да създаде психоза и все ще се намери някой, дето да се върже на всякакви малоумия
тъжна работа  Tired
Виж целия пост
# 106
Това ми е една от любимите риби и не мисля да спирам да си я хапвам.
Аз я правя с прясно мляко и сирене. Преди време мъжо намери рецептата из нета и след като я пробвахме, приготвям пангасиуса само по този начин. За тези, които се интересуват : леко сварявам филетата в прясно мляко с малко сол и черен пипер .(за около 5-10 минути) и ги изваждам. С прецеденото мляко правя спандартен бешамелов сос като накрая му добавям около 150 гр. настъргано сирене. Нареждам филетата в намазана с мазнина тавичка и заливам със соса, поръсвам с насъргано сирене и запичам (да порозовее сиренцето). Става много вкусно - всичко се изяжда за отрицателно време  Simple Smile
Виж целия пост
# 107
вие добре ли сте ? Хората ви казват че е токсична и я хранят с гадости и продължавате да я ядете  Sick
Затова в България никога нищо няма да се промени
каквото и да се случи по-разбиращи от нас няма,дори и да се отнася до здравето на децата ни Sad
Виж целия пост
# 108
вие добре ли сте ? Хората ви казват че е токсична и я хранят с гадости и продължавате да я ядете  Sick
Затова в България никога нищо няма да се промени
каквото и да се случи по-разбиращи от нас няма,дори и да се отнася до здравето на децата ни Sad

всяко промишлено отглеждано живо същество е хранено с гадости и е токсично.
ако мислиш, че пилетата или прасетата са по-чисти, дълбоко се лъжеш.

вегетарианство му е майката  Peace
Виж целия пост
# 109
То и прасето се храни с отпадъци, ама ние много обичаме свински пържолки Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 110
То и прасето се храни с отпадъци, ама ние много обичаме свински пържолки Joy Joy Joy

 smile3521 и аз обичам свинско !
А, това за рибата за първи път го чувам !
Виж целия пост
# 111
вие добре ли сте ? Хората ви казват че е токсична и я хранят с гадости и продължавате да я ядете  Sick
Затова в България никога нищо няма да се промени
каквото и да се случи по-разбиращи от нас няма,дори и да се отнася до здравето на децата ни Sad
Дали сме добре? Confused Ами, да, добре сме, а ти бобре ли си?
Хората ни казват? Едно е мнението, а не 2, за да говориш в множествено число?! Naughty
Ти не я яж. Аз пък я харесвам и ще я ям. Тя и пъстървата я блъскат с хормони, пък...
Иначе и аз я пържа с брашно в масло. Панирана ми идва твърде мазничка.  chef
Виж целия пост
# 112
Това ми е една от любимите риби и не мисля да спирам да си я хапвам.
Аз я правя с прясно мляко и сирене. Преди време мъжо намери рецептата из нета и след като я пробвахме, приготвям пангасиуса само по този начин. За тези, които се интересуват : леко сварявам филетата в прясно мляко с малко сол и черен пипер .(за около 5-10 минути) и ги изваждам. С прецеденото мляко правя спандартен бешамелов сос като накрая му добавям около 150 гр. настъргано сирене. Нареждам филетата в намазана с мазнина тавичка и заливам със соса, поръсвам с насъргано сирене и запичам (да порозовее сиренцето). Става много вкусно - всичко се изяжда за отрицателно време  Simple Smile
И на мен ми е от любимите. Правя я с паста патафри, но ще пробвам и по твоя начин.
Виж целия пост
# 113
Така или инак темата е пълна със спам,

Дали сме добре? Confused Ами, да, добре сме, а ти бобре ли си?
Хората ни казват? Едно е мнението, а не 2, за да говориш в множествено число?! Naughty
Ти не я яж. Аз пък я харесвам и ще я ям. Тя и пъстървата я блъскат с хормони, пък...
Иначе и аз я пържа с брашно в масло. Панирана ми идва твърде мазничка.  chef
та да те питам ,brillante Blumen, ти чете ли по/ напред и видя ли материяла покрай тази риба? Мненията са 2 все пак.
Благодаря на missivon. В клипа, който пуснах преди 100 века, се казва за тези инжекции и се показва мръсния хладилник в който се съхраняват. показва се и как се инжектира рибата. Работи ви акъла за това как се събира урината. а не за това ,че ядете онова което не се е изяло по другите държави. По същия начин изядохте и замръзеното месото на 50 години, и токсичните фъстъци които бяха ххх тона, и каво ли още не. За такива хора казвам, г.з глава затрива. Човек първо трябва да уважава себе си за да уважава и живота. Вярно е че всичко вече е химия, но поне се опитайте да не ядете големите отрови за които света крещи. Със сигурност в Европа няма държава в която пангасиуса да се хапва така както в България. Rage             Кофти.
 
Виж целия пост
# 114
ядете онова което не се е изяло по другите държави.
...
 Със сигурност в Европа няма държава в която пангасиуса да се хапва така както в България.
Бря, не говори без да си сигурна. На мен баш от Европейска държава ми се похвалиха с панга-та, както я наричат. От Западна Европ, уау!  Laughing
Виж целия пост
# 115
ядете онова което не се е изяло по другите държави.
...
 Със сигурност в Европа няма държава в която пангасиуса да се хапва така както в България.
Бря, не говори без да си сигурна. На мен баш от Европейска държава ми се похвалиха с панга-та, както я наричат. От Западна Европ, уау!  Laughing

Mr. GreenИ тя като теб, знае какво да яде.
Виж целия пост
# 116
Коя тя? Европейската държава ли?  Thinking
Виж целия пост
# 117
Зачетох темата с интерес и вече бях решила да пробваме тая риба, но... след последните 2-3 страници знам, че такова жУвотно като Пангасиус вкъщи няма да влезе. Колкото и да е вкусно Sick
Виж целия пост
# 118
Коя тя? Европейската държава ли?  Thinking

Грешка. Визирах обадилият ти се.
 И на нашата маса е бил пангаса. И аз се хвалех колко е вкусен и евтин до преди около 1 година . След като гръмна пресата и ТВ, след като се разбра къде вирее , НЕ. Подобни скандали е имало във Франция и Англия. Пускала съм линкове точно от тези 2 страни. За Испания също знам, че това нещо не се яде. Само информацията, че по течението на Меконг годишно  150 000 души умират или се разболяват тежко, е достатъчна за да се откажа от всякаква храна от тази точка на света.
Виж целия пост
# 119
ciceri можеш ли пак да дадеш линкчетата? Жалко, толкова вкусна риба....  Sad
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия