За разтворимостта на различните каши!

  • 2 499
  • 53
# 45
Забравих да уточня, че сме със страхотен запек- та знаете ли от опит каша , която хем да е подходяща за захр. , като оризовата на Милупа, хем да не запича ?!

Кашите на Блевит са с бифидус ефект  Peace. Виждала съм и оризова, но не съм я пробвала.
За сина ми купувам с повече зърна (но той вече е по-голям и съм захранила с глутен) и много добре му се отразява на стомахчето  Peace
Виж целия пост
# 46

Аз също съм доволна от кашите на Ордеса. Тук можеш да се запознаеш с асортимента им

http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=111343576
Виж целия пост
# 47
Аз давам на Слънчо и си ги хапва със удоволствие  feeding ,разбърквам със студена вода и става супер  Peace
Виж целия пост
# 48


С такава бъркалка Фризокрем се разтваря идеално.
Виж целия пост
# 49
  Детето ми е яде Хип, Нестле и Слънчо и в хладка вода с нито една от тях не е имало проблем. Peace
Виж целия пост
# 50
Вече купувам само Милупа - отказах се да търся друга марка каши, след като се наложи да ползвам няколко от приставките на пасатора, за да отстранявам "топченца"  ooooh! Малкия си ги хапва с голям апетит и като види, че приготвям каша става най-нетърпелив  eat
Виж целия пост
# 51
От тези, които ние сме пробвали най-добре се разтварят на Хип и Слънчо, след това на Милупа, а най-зле на Хумана/тя много и ми дъхаше на хартия, но пък детето ми я хареса  Rolling Eyes/
Виж целия пост
# 52
"Шоколадче" и "Black rose" - ето я любимата ни каша  Hug   
http://www.papa-bebe.com/ka6i/ban_ka6i/humana_ov.jpg
Виж целия пост
# 53
Това е Млечна каша от овесени ядки, няма ванилия, затова стана объркване и предположих, че е Млечна каша с грис и Бурбон-ванилия  Grinning Просто във тази каша, която Ви е любима има ванилин във съдържанието за вкус.
Цитат
Изкуственият заменител на ванилията се нарича ванилин. Той е по-малко ароматен, тъй като в естествената ванилия освен ванилин се съдържат и редица други природни ароматични компоненти. Химическият състав на ванилията: в плодовете й се съдържа около 3% ванилозид, който при ферментация се разпада на ванилин и ваниол, пиперонал и още известно количество ароматични вещества в много малки количества — анасоново етерично масло, канелено масло, събилни вещества.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия