За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 14 366
  • 293
# 255
как се прави орехов пълнеж эа виенските кифлички
Виж целия пост
# 256
Да шоколадови са. Тук мога ли да пусна рецептата  Embarassed
Виж целия пост
# 257
Момичета как да обеля по-лесно сварен телешки език?
Знам,че трябва да е топъл....Оттам нататък?
Виж целия пост
# 258
Здравейте имам една бърза питанка.

Някой пекъл ли филе от риба на сол (филето е чисто без кожа)

Досега съм пекла само пилешки истории на сол и сега ми хрумна да метна и рибката.

За пангасиус става въпрос.

Мерси предварително.
Виж целия пост
# 259
Ще правя виенските кифлички на Наталина, но нямам хартия за печене. Ако пека в тефлонова тава направо дали ще стане? И трябва ли да слагам някаква мазнина на тавата ........  newsm78
Виж целия пост
# 260
 4o4olina пробвай с принтерна хартия....Аз ги правих с домакинска и се оплепиха супер и не бяха мазни.
Виж целия пост
# 261
Момичета ще правя ориз с пилешко в тенджера,може ли да се сложи царевица също?
Виж целия пост
# 262
Ще правя виенските кифлички на Наталина, но нямам хартия за печене. Ако пека в тефлонова тава направо дали ще стане? И трябва ли да слагам някаква мазнина на тавата ........  newsm78

Аз пък ги пекох в алуминиева тава, съвсем леко намазана с олио, нямаше никакъв проблем. Понеже и тефлоновите са различно качество, можеш за всеки случай да намажеш с мазнина малко.

Момичета ще правя ориз с пилешко в тенджера,може ли да се сложи царевица също?

Може, аз така го правя.
Виж целия пост
# 263
Благодаря ви! Аз се чудех, защото в рецептата и указанията, които е дала пише хартия за печене, а ми за пръв път да меся нещо и да го пека и гледам да спазвам точно.
Виж целия пост
# 264
Супер Лабрекс Hug
Виж целия пост
# 265
Момичета как да обеля по-лесно сварен телешки език?
Знам,че трябва да е топъл....Оттам нататък?
Да си подновя питанката....Моля! Embarassed
Виж целия пост
# 266
Момичета как да обеля по-лесно сварен телешки език?
Знам,че трябва да е топъл....Оттам нататък?
Да си подновя питанката....Моля! Embarassed

Я виж чичко Гугъл къде първо ме заведе - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65539  Joy Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 267
Да шоколадови са. Тук мога ли да пусна рецептата  Embarassed

Ако става въпрос за мойто питане - може, разбира се Peace. Или пиши къде да я погледна. Благодаря!
Виж целия пост
# 268
Момичета как да обеля по-лесно сварен телешки език?
Знам,че трябва да е топъл....Оттам нататък?
Да си подновя питанката....Моля! Embarassed

TheNMaster, а какво те затруднява? Наистина трябва да е топъл, защото по-лесно се бели. Хващаш го и смъкваш сиво-бялата обвивка, лесно става.
Виж целия пост
# 269
Момичета как да обеля по-лесно сварен телешки език?
Знам,че трябва да е топъл....Оттам нататък?
Да си подновя питанката....Моля! Embarassed

Ами аз трикове незнам. С остро ножче и отделяш бялата част - тя е по-твърда, отдолу се показва по-тъмното месце, което е много вкусно. Сега виждам, че labrex ти е отговорила. Зависи колко добре е сварен езика, не винаги се отделя само с дърпане, но може да пробваш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия