Какво да правя с кухненски робот?

  • 86 092
  • 354
# 30
Аз съм се спряла на следните два модела Сименс и Филипс. Колебая се кой от двата да избера, като че ли повече ми допада Филипс-а, но се чудя още newsm78 Моял ако някоя мама ползва един от двата да сподели доволна ли е, заслужава ли си? Или да препоръчате друг модел.

И аз съм се спряла на този Филипс, него ми препоръчаха в Технополис, но ми допадна и един по-малко място заемащ. Та и аз съм към питащите? newsm78
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09033366
Виж целия пост
# 31
Моят робот е съвсем новичък,Кеnwood Multi-pro 2 speed(не ми се рови в Гугъла за линк,трябва да има...).Много му се радваме с мъжа ми,който доста добре се справя в кухнята.Засега сме правили шейк,таратор,аз разбивах от любимите ми кремчета със студено прясно мляко,дето се правят за 3 минути.Лук наситнихме за отрицателно време,моркови.Не знам какво му миете толкова на робота,пести се на две трети времето за рязане.На мен ми беше изгорял миксера,бях си отделила пари уж за нов,но за миг не съжалявам за покупката!Ще го мия и окото ми няма да мигне! Laughing
Fiesta,утре ще направя и аз бананов шейк по твоята рецепта! Hug
Мм,и салата зеле ще "клъцна"!
Виж целия пост
# 32
Аз съм се спряла на следните два модела Сименс и Филипс. Колебая се кой от двата да избера, като че ли повече ми допада Филипс-а, но се чудя още newsm78 Моял ако някоя мама ползва един от двата да сподели доволна ли е, заслужава ли си? Или да препоръчате друг модел.


И аз имам такъв Фипис от повече от 3 години, много добра вещ. Стържа си ряпа, зеле, кълцам зеленчуци, сокове също съм правила, бе изобщо страшно съм доволна.
Виж целия пост
# 33
Основно го ползвам за рязане/кълцане/ на зеленчуци и рендето - за моркови.Понякога и пасатора ползвам-но рядко Simple Smile
Виж целия пост
# 34
моя също го експлоатирам често особено за твърди неща за рендосване-ряпа,тиква,моркови
компактен е,има си чекмедже за приставките,но няма сокоизтисквачка,а само цитрус преса,за което най ме е яд

но наистина за ежедневието по-добра работа ми върши пасатор,с тел за разбиване и с кана с но за рязане/ 3в1 /
Виж целия пост
# 35
моя също го експлоатирам често особено за твърди неща за рендосване-ряпа,тиква,моркови
компактен е,има си чекмедже за приставките,но няма сокоизтисквачка,а само цитрус преса,за което най ме е яд

но наистина за ежедневието по-добра работа ми върши пасатор,с тел за разбиване и с кана с но за рязане/ 3в1 /

Да, това е най-често използвания уред в кухнята ми.
Виж целия пост
# 36
Основно като ренде за различни салати. Много труд ми спестява за стържене на моркови, зеле, ряпа, цвекло. Когато правя тиквеник, настъргвам цяла тиква за 2-3 минути. Използвам, колкото ми трябва, а останалото го прибирам във фризера.
Виж целия пост
# 37
Ами аз с кухненския робот си разбивам тестата за кексовете, стържа ябълки (много рядко  Mr. Green) за сладкиши и май с това се изчерпва употребата му.
Доста по-голяма работа ми върши пасатора и по-скоро блендера. Ползвам го поне 2-3 пъти дневно и съм загубена без него.  Peace
Виж целия пост
# 38
Да кажа и аз-имам Мулинекс и доста го ползвам,обаче не сьм доволна от това,че купата му е пластмасова.Ако нарежа лук например,остава миризма дори след измиването,и поне два дена след това немога да правя сокове или сладкиши. Twisted Evil
ш
Виж целия пост
# 39
Elyah обясни ми моля те добре ли мели месото на кайма......Благодаря!

Каймата става екстра - нарязвам месото на парчета - слагам наведнъж не повече от 250 гр и с пулс бутона завъртам няколко пъти - може да стане по-едро, може по-фино - както го желаеш. 
Много е удобно за кайма - винаги знаеш какво ядеш така Simple Smile

Да кажа и аз-имам Мулинекс и доста го ползвам,обаче не сьм доволна от това,че купата му е пластмасова.Ако нарежа лук например,остава миризма дори след измиването,и поне два дена след това немога да правя сокове или сладкиши. Twisted Evil
ш
Странно - моя Филипс също е с пластмасови купи. Миризма от лук никога не е оставала. Аз обаче изсипвам лука веднага след като е накълцан - не стои вътре повече от 1-2 мин.
Виж целия пост
# 40
Да кажа и аз-имам Мулинекс и доста го ползвам,обаче не сьм доволна от това,че купата му е пластмасова.Ако нарежа лук например,остава миризма дори след измиването,и поне два дена след това немога да правя сокове или сладкиши. Twisted Evil
ш
И аз съм с Мулинекс,ама никога не ми е замирисвало....Защо не пробваш да я измиваш с една с.л. сода бикарбонат накрая.Тя абсорбира и премахва миризмите....
Виж целия пост
# 41
Може и с лимон или оцет също, но наистина лук и маркови не е хубаво да престояват дълго, от морковите се оцветява  пластмасата, а от лука си мирише.
Виж целия пост
# 42
За всичко го използвам- стържа, сокове правя, шейкове, кремчета, режа подправки, бъркам теста. пасирам супи. Изобщо, това е една от най-смислените ми покупки.
Моят е марка Сименс.
Виж целия пост
# 43
Моят е Електролукс. Отскоро го имам и хич не мога да зацепя какво да го правя.   33uu Основно ползвам шейкър каната. Веднъж нарязах зеле за салата, но не ми хареса как стана. Сигурно като захраня бебето ще ми върши работа, кой знае.
Виж целия пост
# 44
Аз съм се спряла на следните два модела Сименс и Филипс. Колебая се кой от двата да избера, като че ли повече ми допада Филипс-а, но се чудя още newsm78 Моял ако някоя мама ползва един от двата да сподели доволна ли е, заслужава ли си? Или да препоръчате друг модел.

И аз съм се спряла на този Филипс, него ми препоръчаха в Технополис, но ми допадна и един по-малко място заемащ. Та и аз съм към питащите? newsm78
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09033366
Този Кенууд не изглежда зле, особено ми допада стъклената кана. Трябва да го видя на живо и ще преценя, но засега съм се спряла на Филипса, Сименса ми "бие" много на пластмаса newsm78
Момичета, а какво означава този "пулс-бутон" или "пулс- опция" newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия