Здравословно хранене за децата - 2

  • 105 325
  • 1 593
# 855
И аз го търся тоя агар. Със сигурност го има някъде в БГ, но къде ли? Simple Smile
Виж целия пост
# 856
И аз го търся тоя агар. Със сигурност го има някъде в БГ, но къде ли? Simple Smile

Ето тук намерих семпла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268428
Явно по китайските магазини го има.
Виж целия пост
# 857
[kakvo e agar-agar newsm78  bouquet
Виж целия пост
# 858
Момичета страхотни сте. Покрай вас започнах да ям сурови ядки и установих че са много по вкусни от печените. Станах им голям фен. Само да не надебелея сега!
Виж целия пост
# 859
Момичета страхотни сте. Покрай вас започнах да ям сурови ядки и установих че са много по вкусни от печените. Станах им голям фен. Само да не надебелея сега!

А още по-вкусни и полезни от суровите са накиснатите във вода ядки- стават разкошно хрупкави и свежи. Crazy
 Обожавам престояли около 24 часа бадеми и фъстъци, имат съвсем друг свеж вкус. А и се активират процеси на покълване, което пък ги прави по-лесно усвоими и пълни с полезности  Mr. Green
Виж целия пост
# 860
Аз ги слагам понякога в мед, но чисти са ми най-вкусни. Във вода не съм пробвала.
Виж целия пост
# 861
Само да не надебелея сега!
Няма!  Laughing
Пробвай накиснати бадеми, божествени са. Аз ги и беля.
Виж целия пост
# 862
Момичета страхотни сте. Покрай вас започнах да ям сурови ядки и установих че са много по вкусни от печените. Станах им голям фен. Само да не надебелея сега!

А още по-вкусни и полезни от суровите са накиснатите във вода ядки- стават разкошно хрупкави и свежи. Crazy
 Обожавам престояли около 24 часа бадеми и фъстъци, имат съвсем друг свеж вкус. А и се активират процеси на покълване, което пък ги прави по-лесно усвоими и пълни с полезности  Mr. Green

И аз така най ги обичам Hug. И слънчогледовите семки също така ги ям Peace
Виж целия пост
# 863
Само да не надебелея сега!
Няма!  Laughing
Пробвай накиснати бадеми, божествени са. Аз ги и беля.

Да, белени са още по вкусни.
Все си мислех че сурови ядки се купуват за да си ги опечеш в къщи.  Crazy Добре че започнах да чета в тази тема. И се оказа че и детето ги обича много. Колко ли още полезни неща че почерпя от тук!  Simple Smile
Виж целия пост
# 864
Много интересни идеи давате тук,ще ви следя Hug
Виж целия пост
# 865
Днес за първи път видях и си купих брашно от рожкови.  Grinning
Много ще съм благодарна ако някой препоръча лесна рецепта за нещо, подходящо за дете на 2 год. с рожкови.
Мерси!  Hug
Виж целия пост
# 866
Брашното от рожкови се полzва като zаместител на какаото, тоест всяка една рецепта с какао може да я направиш с брашно от рожкови.
Виж целия пост
# 867
Правя кекс на дребния и слагам от това рожково брашно,става божествен!Честно казано,вкусът му ми харесва повече от този на какаото.Ще напиша и рецептата на кекса:

6 яйца
3/4 ч.ч. захар
2 ванилийки
около 2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
3/4 ч.ч. олио
1 почти пълна ч.л. рожково брашно
орехи по желание

Правя го на 2 цвята,преди да сложа рожковото брашно сипвам във тавата(правя всичко в тава,за да стане по-тънко,за да съм сигурна ,че ще се опече Rolling Eyes) или формата 1/3 от сместта и после прибавям към останалата смес рожковото брашно.изпича се много бързо,на средна температура.
Виж целия пост
# 868
Брашното от рожкови се полzва като zаместител на какаото, тоест всяка една рецепта с какао може да я направиш с брашно от рожкови.

Най, ама най-лесно ми е да забъркам 1 лъжичка кокосово масло с малко рожково брашно и върху препечена филийка (евентуално палачинка), посипано отгоре с орехи.
Другото лесно ми е пасиран банан с 1 лъчижка рожково брашно - шоколадов крем.
В млякото... и така.
Виж целия пост
# 869
Брашното от рожкови се полzва като zаместител на какаото, тоест всяка една рецепта с какао може да я направиш с брашно от рожкови.

Най, ама най-лесно ми е да забъркам 1 лъжичка кокосово масло с малко рожково брашно и върху препечена филийка (евентуално палачинка), посипано отгоре с орехи.
Другото лесно ми е пасиран банан с 1 лъчижка рожково брашно - шоколадов крем.
В млякото... и така.


Аууууу, ето сега веднага ще си направя с кокосовото масло, представям си го като течен шоколад.  Mr. Green

Благодаря ви за идеите!   chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия