Застройка на супа

  • 6 185
  • 17
# 15
Аз парвя само с купено кисело мляко и не ми се е пресичала. Правя я така: в половин кофичка кисело мляко разбивам 2 жлтъка. лед това слагам малко от супата в сместа  и после като стане рядка я прехвърлям при непрекъснато бъркане в тенджерата.Така температурите са еднакви и не се пресича.
Виж целия пост
# 16
И аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко, горе-долу на един жълтък - една супена лъжица кисело мляко. Не ми се пресича дори и като се топли супата.
Виж целия пост
# 17
Никога не ми се е пресичала,но яйцето и киселото мляко ги разбивам на котлона и постепенно прибавям от супата да поври и после връщам  всичко това обратно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия