Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ специалисти рискова бременност - за гр.София

  • 221 055
  • 503
# 480
Здравейте момичета, дайте някакво мнение за Д-р Панайотова От Надежда
Виж целия пост
# 481
Здравейте,

С 2 спонтанни аборта съм в 5г.с. и смятам да си направя някои изследвания този път. След първия ми отказаха с довода, че може да е чиста случайност, но искам да отхвърля някои евентуални проблеми, за да ми е по-спокойно следващия път. За целта търся добър специалист. При мен проблемът е, че не всеки месец имам овулация, дори м/у първия и втория аборт не можахме да засечем такава нито с домашни тестове за овулация, нито на УЗИ. Точно в месеца, когато забренях, бях решила, че няма да правя тестове и да ходя на преглед...
Затова и не съм изследвала прогестерон по-рано, пуснах го едва 2 дни преди да прокървя без да ми е назначен и беше 5.7 ng/ml при b-HCG 413mIU/ml (ЧХГ-то вече е падало най-вероятно).
Прочетох доста добри отзиви за д-р Сигридов в тази тема и си запазих час, но е чак за 25.06. Вие кого бихте препоръчали за гр. София?  Благодаря предварително!

Виж целия пост
# 482
Чакането си струва! Simple Smile Желая Ви успех
Виж целия пост
# 483
Чакането си струва! Simple Smile Желая Ви успех

При мен не си заслужаваше, ама грам- изгубих бебето в 20+ седмица
Виж целия пост
# 484
Чакането си струва! Simple Smile Желая Ви успех

При мен не си заслужаваше, ама грам- изгубих бебето в 20+ седмица

Ужасно е, взимаш всички мерки, правиш какви ли не изследвания, търсиш най-добрите, терапии... И накрая НИЩО. С тези големи седмици е страшно.
Като се сетя какво преживях и аз, направо умирам от страх.
Пожелавам ти да събереш всяка силичка, която ти е останала и следващият път да е успешен.
Виж целия пост
# 485
Zazamed, както знаеш при мен това беше втора загубена късна Б, първата беше в 22 седмица. Доверих се на него, точно защото много го хвалеха , а и той ми гарантира, че ще ме докара до финала.... Ходех през седмица, само при него.... Няма да коментирам хилядите пропуски и неадекватно поведение....
Имайте едно наум, даже да сте и при най великия доктор.. И винаги търсете второ, ако трябва и трето мнение, когато нещо ви съмнява. Аз не го направих.
Виж целия пост
# 486
Явно наистина във всеки случай трябва да се търсят по 2-3 мнения. Един доктор може би ще успее да помогне за едно, друг за друго. Да не говорим, че всеки си има подход и набляга на едно, а други неща пропуска. В нашия случай конкретно само Сигридов въобще ми даде някакъв шанс и ми изписа лечение. А се консултирах с половината град. И въпреки, че още не е ясно какво ще се случи, нещата значително се подобриха. И всичките лекари, които ми казваха, че няма какво да направят, сега се чудят от къде дойде това подобрение.
Факт е и обаче, че при много мнения човек се обърква и понякога става доста трудно да реши на кого да се довери. Така че и с това не трябва да се прекалява.
Успех момичета и дано намерите вашия лекар.
Виж целия пост
# 487
З5
Прочетох доста добри отзиви за д-р Сигридов в тази тема и си запазих час, но е чак за 25.06. Вие кого бихте препоръчали за гр. София?  Благодаря предварително!

И аз ще кажа, че  чакането си струва. Имах два аборта, той ми помогна с премеждията през третата ми бременност.
Благодарение на него имам здраво дете Simple Smile
Виж целия пост
# 488
Здравейте, момичета! И аз съм с проблемна бременност и съм в голямо чудене къде да се следя. Всякакви съвети ще са ми от полза - кои лекари и болници препоръчвате, кои - не?
Виж целия пост
# 489
Миленка, не можа ли да си създадеш мнение от препоръките до тук в темата?

Виж целия пост
# 490
За рискова бременност препоръчвам д-р Корсачки. Благодарение на него, след 3 спонтанни аборта, вече имам 2 деца- на 6 и 2 год. Първата бременност я изкарах доста тежко, на една камара лекарства и все пак успяхме, с втората по отъпкан път вече беше по-лесно и почти нямах проблеми.
Наскоро се е върнал от Германия, в момента преглежда ето тук: https://gynaika.simplybook.it/v2/#
Виж целия пост
# 491
Корсачки ми направи много добро впечатление, веднъж ходих на преглед и останах доволна - обяснява, спокоен, има съвременни виждания. Даде си тел номер още на първия преглед. И аз май към него ще се насоча за проследяването на бременността.... Другият ми вариант е д-р Личева в Надежда. Ако някой има лични впечатления и от нея, ще съм благодарна.
Виж целия пост
# 492
Попадала съм веднъж на Личева в спешния кабинет,останах с добро впечатление
Виж целия пост
# 493
Здравейте,момичета!
Много съм притеснена и се надявам да ми дадете съвет.на 35 год. съм ,втора бременност. На 04,04, получих кървене като в първи ден от МЦ и реших,че ми идва. Така до следващия ден,като на мен ми светва лампичката,че нещо не е наред.По принцип МЦ е редовен,без аномалии. Направих си тест за бременност и се оказа положителен Simple Smile. Обаче кървенето продължи. Отидох при личната и тя ми даде направление, изпрати ме при д-р Свтослав Манев в 26 поликлиника в Люлин.Той работел и в Пирогов. Човека ме прегледа,но реално коментар за ситуацията не ми даде,а каза,че все още е твърде рано и да отида пак след 10 дни. Ако имам болки да пия Но шпа. Забравих да спомена ,че имах и болки ниско в корема,сега отшумяха,но си чувствам корема странно на моменти. От два дни се ровя за мнения за гинеколози.Не знам да изчакам ли 10 дни и да си отида при него или да търся второ мнение ?
Виж целия пост
# 494
С такъв проблем в кварталната поликлиника, с тази допотопна техника и Уз отпреди 20 год ....
Ходила съм два пъти при Манев по- скоро заради болничен по Зк,чак едва ли не се обиди, че ходя и при други специалисти на частно , с какво били повече от него ...
Е да, ама след 2 загуби в 5 и 6 месец , ще ходя където си искам , няма как да разчитам на него .
Та, отплеснах се малко..
Отиди на добър лекар с добра техника , би трябвало вече да се види поне дали има нещо в матката.По мои сметки трябва да си около 5 седмица , вече се вижда, поне при мен видяха .
Успех, дано е безобидно кървенето
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия