Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

  • 347 084
  • 466
# 45
а този адвокат Владимир Данев занимава ли се с бракоразводни дела и може ли някакво инфо за хонорарите му (може и на лични)
Виж целия пост
# 46
Адвокат Десислава Черкезова - Варна - бял списък.
Много добър адвокат! Изключителен и разбран човек. Никога не  подвежда хората, за да им вземе парите. Ако пове4ето адвокати бяха, като нея, нямаше да съществува т.н черен списък на адвокатите.
Виж целия пост
# 47
 Адвокат Весела Кондакова   
Правни услуги.
адрес: 6000 Стара Загора,  ул. Петър Парчевич No.2  вх.А ет.6 ап. 41, тел.: +359 42 601530
                                             черен списък

Платих и предварително 150лв за дело за увеличение на издръжка. Направи ми смешна ИМ, на първото дело/на 9-ти/ се "разболя" - явих се без адвокат, отложиха делото за след 3 седмици на 30-то число от месеца. Тя на 21-во/неделя/ число ми казва, че от 15-ти е започнала работа и не можела да адвокатства. Така си останах без адвокат 9 дни преди делото.....за щастие си намерих. А тя ми върна 60лв. ....  90лв и струваше ИМ и нервите ми. #Cussing out Точно мислех да подавам жалба към Адвокатската Колегия.....
Виж целия пост
# 48
За град Варна- адвокат Десислава Черкезова. Наистина е невероятна, седях и гледах как с лекота и усмивка постигна изпълнението на всички мои претенции. Като че ли го направи между другото.  Grinning
Виж целия пост
# 49
По повод темата не можах да се сдържа и искам да изкажа моето възхищение и благодарност за Адвокат Десислава Черкезова Варна . Това за мен е не само чудесен професионалист , но и  прекрасен човек. Тя с лекота спечели моето дело и благодарение на нея аз и моя приятел живеем един прекрасен и спокоен живот. Нито един път не ни подведе , това което ни обеща като краен изход на делото така и стана.
Бях изумена как такава млада жена притежава такива знания и опит , как успя да ни помогне за такова трудно дело не знам.Преди да отидем при нея бяхме отчаяни . Но тя успя. Hug
Благодаря  Hug

БЯЛ СПИСЪК
Виж целия пост
# 50
Някой може ли да ми каже добър адвокат за Сливен. А може ли да се наеме адвокат от друг град и да ме представлява в Сливен. Не съм много наясно с тия неща.
Виж целия пост
# 51
mi_ivanova1982 , можеш да си наемеш адвокат от друг град, но ще ти излезе по-скъпо. Ще трябва да му плащаш командировъчни.
Виж целия пост
# 52
За мен Десислава Черкезова е за черния списък. До сега не съм коментирала, но тъй като конкретно се споменава, бих искала да предпазя други от моята грешка.
Първоначално доверих делото си на тази адвокатка.
Тя не  погледна документите по делото ми,
бави ме със седмици,
накрая ми изпрати стандартен иск, в който дори данните на места не бяха съобразени с конкретното дело.
Но най-лошото в случая беше, че насочи делото в посока многогодишни съдебни битки. Скъпо, трудно, с много ядове и с непредвидим край.

Направо се задъхвам при мисълта в какъв кошмар щях да живея, ако и се бях доверила до край. На всичко отгоре поиска и баснословна сума за "свършената" работа. Едно непрофесионално отношение, от където и да го погледнеш.

Иначе да, с нея се говори приятно и приятелски.


Виж целия пост
# 53
За черния списък - адв. Здравко Миланов - никакво желание за работа, само мотаене и претенции.
Виж целия пост
# 54
Здравейте, предстои ми развод по взаимно съгласие, без подялба на имущество, само ще се определя режим на свиждане и издръжка, които би трябвало да са по споразумение с бащата. Ще ползваме един адвокат и съм се спряла на адв. Маргарита Рангелова, препоръча ми я моя близка. От София е. Може ли някой да ми даде инфо, ако я е позлвал?
Мерси!
Виж целия пост
# 55
Трябват ми координати на адвокат за бракоразводно дело с опит при отсъствие на съпруга за София, пишете ми на лични
Благодаря предварително
Виж целия пост
# 56
Адвокат Светозар Арнаудов - София. Доколкото знам има кантора и в Пловдив.

Аз лично съм против тази тема, защото ми се струва, че тук адвокатите си правят собствена реклама или плюят техни колеги, като си правят профили уж на техни клиенти.


 Такаааа, до голяма степен заради това мнение се обърнах към тази адвокатска кантора. Не бих я препоръчала на никого. Твърде много нерви, които на фона на и без това изнервената ситуация ми дойдоха свръх.
 И да, ivosf прав си, може би адвокатите си правят реклама именно чрез такива като теб, които се регистрират за да напишат едно единствено мнение в тяхна полза.  Peace
Виж целия пост
# 57
Адвокат Светозар Арнаудов - София. Доколкото знам има кантора и в Пловдив.

Аз лично съм против тази тема, защото ми се струва, че тук адвокатите си правят собствена реклама или плюят техни колеги, като си правят профили уж на техни клиенти.Точно по тази причина, ще трия похвали или оплаквания от потребители с по-малко от 50 мнения....
Виж целия пост
# 58
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър адвокат за София! Аз съм студентка на редовно обучение в София и искам да съдя баща ми за издръжка! Той е много богат човек, но с добро няма нищо да се постигне, въпреки че преди 2 дни пробвах да говоря с него! Уча в Медицинския университет - Медицина и не мога успоредно да уча и да работя... Моля ви препоръчайте ми добър адвокат!  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 59
Един съвет за ориентиране дали адвокатът е този, който ви трябва. Направете ясна заявка на вашите цели и искания - какво искате да постигнете от предстоящото дело (за развод или за друго) и не оставяйте адвокатът ви да решава личните ви въпроси. После - ако получите обнадеждаващ отговор на вашите искания, поинтересувайте се от подробности как точно ще се постигне това и  каква ще е вашата роля в цялата процедура, вкл. ангажиментите ви към адвоката. Накрая - преценете доколко това, което ви е било обяснено е логично и вероятно да се случи. Едва тогава избирайте. Платете си първата консултация, но не бързайте да ангажирате адвоката за цялото дело преди наистина да сте направили избора си. Късмет на всички!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия