За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 15 739
  • 386
# 360
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush
Виж целия пост
# 361
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush

Режеш главата лук на две, после захлупваш половинката и режеш на тъничко. Получават се "полумесеци".
Виж целия пост
# 362
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush

Режеш главата лук на две, после захлупваш половинката и режеш на тъничко. Получават се "полумесеци".

Мерси  Hug

Това обяснява много неща  Laughing
Виж целия пост
# 363
Много ви благодаря момичета
Аз до сега само ви четях не бях писала. Давате много полезни съвети
Виж целия пост
# 364
Ще пека ципура. Във фолио. На скара, ама от онези с капак, дето е скара и от двете страни. Пише на скарата за риба еди коя си степен и 10 минути. Обаче за гола риба, не обвита във фолио. Някакви идеи как да разбера кога е готова или с фолио колко горе-долу се удължава времето за печене? И ще се получат ли през фолиото златистите линийки или ще остане като варена?  Thinking
Виж целия пост
# 365
по-скоро варена Peace, нали ще се задуши...
ако сложиш фолиото с лъскавата страна навътре, ще стане по-бързо  Peace
Виж целия пост
# 366
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78

Измивам, почиствам и просто слагам в малко пликче. Peace
Виж целия пост
# 367
по-скоро варена Peace, нали ще се задуши...
ако сложиш фолиото с лъскавата страна навътре, ще стане по-бързо  Peace

Така съм го сложила. Но защо ще се задуши, нали я притискам отвсякъде с горещи ребра?  Thinking
Виж целия пост
# 368
ми нали е увита във фолио?
или фолиото е само отдолу  newsm78

ако е завита е нормално да се задуши Peace
Виж целия пост
# 369
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning
Виж целия пост
# 370
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning
  Тогава не я дръж много с фолиото(около 10-15 мин),защото тя бързо става,да не се разпадне като я сложиш после на скарата.
Виж целия пост
# 371
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78

Измивам, почиствам и просто слагам в малко пликче. Peace

Освен,че измивам магданоза,също така и го нарязвам на ситно,в пакетче и го оформям като тънка тухличка,така че да ми е готов,после само чупя парченце и пускам в манджата или там,каквото е.
Виж целия пост
# 372
Здравейте момичета искам да ви питам някоя от вас правила ли е торта с гъби и топено сирене по рецептата на  marulka_s ,ако има такива моля ви да ми кажете във каква тава сте я пекли ,защото се притеснявам за размерите,а тези дни ще имам гости и много бих искала да я направя.Питам тук,защото попитах и нея самата на лични преди около две седмици ,но досега не ми е отговорила,може да не е видяла съобщението Wink.
ще ви бъда благодарна,ако някоя от вас ми помогне,приятен ден  bouquet
Виж целия пост
# 373
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning
и аз мисля, че половин час е много, 15 минути стигат
Виж целия пост
# 374
В какви кутии да съхраня бутер баничките пластмасови или метални?.Дали не е добре преди да ги сложа в кутия да са в хартиен плик?
Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия