Споделете 110

  • 20 577
  • 739
# 705
Не бе, няма да го изхвърля.
То освен това струва майка си и баща си  Mr. Green
Сега провеждам експерименти.
Варя го в мляко, като някоя Клеопатра. Поне на възраст го докарва сигурно, подобно на албанското Василисино Laughing
Виж целия пост
# 706
В тенджера под налягане би трябвало да се свари. Peace
Има и други варианти ако искаш на лично ???
Виж целия пост
# 707
Деси, добави алкохол ( ако не се е сварило де). Водка, ракия, вино- каквото имаш по ръка.
Понеже съм в мрънкащо настроение не пиша, но ви следя, имайте едно наум.
Виж целия пост
# 708
Синът ми вчера се оженил, как се казва жена ти го питам, не помни.
Днес се прибира, информира ме, че я е целунал, името й обаче пак не помни ooooh!
Виж целия пост
# 709
Дуци, пак поне не ти е казал 4 години по-късно, малко преди да подаде молба за развод  Mr. Green
Виж целия пост
# 710
Рокси, колко алкохол? Да не е цяла бутилка, че ще се откажа да готвя телешко. ПРи мен, след близо 2 часа под налягане, после още час в йенска- пак не е крехко. Бях се отчаяла, че съм калпава домакиня.
Виж целия пост
# 711
А сега де. Зависи от тенджерата. На голяма примерно 100 мл вино или 40-50 гр твърд алкохол, максимум. То реално алкохолът се изпарява, така че няма да се опиянчите после.
Виж целия пост
# 712
Последно за манджите да допълня , че ако е лошо/или неправилно транжирано телешкото/ общо взето резултата ще бъде плачевен. Confused
Но с малко повече зор , пак ще става за ядене. Peace
Виж целия пост
# 713
Ео, ти така ли направи Shocked

Сега покрай дъвката си сети, че била Милена. Тя можела да прави балони, а той - не. Ми викам нали за това сте се взели, защото се допълвате и... нещо ме жегна. Представям си как ще се чувствам, когато наистина се зажени.
Виж целия пост
# 714
А, аз да не хабя алкохола Mr. Green. Ще пробвам, благодаря!
Резултатът винаги е плачевен, или поне в последните години. Не е много зле, но на мен не ми харесва. Изяжда се, защото го купува мъжът ми и няма как да го зафичи в кофата после.
Виж целия пост
# 715
Извенете, че се намесвам, но наистина
телешко без твърд алкохол, в 99% от
случаите остава жилаво  Naughty
Или както казваше баба ми:
"Без да сръбне, няма да мръдне"  Joy
А това телешко с билки в Хепи как го правят,
взимат ми акъла - по-крехко от пилешко  newsm78
Виж целия пост
# 716
Джулиана , ти сигурна ли си , че са ти дали телешко ??? Wink Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 717
Джулиана , ти сигурна ли си , че са ти дали телешко ??? Wink Joy Joy Joy

Никога на 100%  Mr. Green
Виж целия пост
# 718
Ох, божке, пак за манджи пишете; спрете се, някои сме на диета!

Ако е много важно за протокола - телешко вкъщи готви мъжът ми!

Относно боядисването - надявам се да няма втори изблици на креативност от страна на детето, защото при повторен опит той сам ще си боядисва, ама ха Crossing Arms

Катюш, не съм ти наблизо, иначе на драго сърце те викам за помагач Grinning

Много съм се ядосала, днес бях на ръба да направя една свещена простотия, нещо ме спря в последния момент. Слава Богу!
Виж целия пост
# 719
Телешко готвим само телешка опашка. Избирам по-малка и по-тънка - от малко женско теле.
Друга само смляно месо или в кайма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия