Спечелих наградата на сп.Меню!

  • 8 093
  • 51
# 30
Опс, и аз я почвам и това с майонезата в началото или в края верно ме заинтрегува.Но като се замисля май в началото трябва, че нали не се слага друга мазнина или течност- та и нея ако я няма- незнам..
Честито за наградата, и още да последват.
Виж целия пост
# 31
И аз я направих снощи, но естествено, пак си импровизирах и сложих картофи вместо гъби и лук и стана СТРАХОТНО!!!

Благодаря за идеята!
Виж целия пост
# 32
Браво за наградата , Миленика !!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще пробвам тази седм. рецептичката  Grinning
Виж целия пост
# 33
.....И честито,а каква награда спечели?

Безплатен едногодишен абанамент на сп.Меню.


Преди няколко секунди както си чета следващите постинги в темата и виждам че си дала предната страница на рецептата, т.е. преди като си я давала и я прочетох - там майонезата е в края ...
И сега седя и се чудя .... то не мога да я махна вече майонезата, ама дано стане ... ТА как е по- вкусно, с коричка от майонезата или така ...

 Wink Пожете тази рецепта не бях я опитвала, когато ми я казаха, явно не съм разбрала и майонезата я сложих накрая, след като се запече пилешкото с гъби.
После разбрах, че майонезата се слага преди да сложиш ястието в фурната.  Whistling
Накрая се настъргва кашкавала.
Виж целия пост
# 34
Честито и от мен, Миленика! newsm18 Радвам се, че си спечелила награда, която да ти харесва и която ще използваш с желание!

ЧЕСТИТА НАГРАДА!!!
Виж целия пост
# 35
Поздравления за хубавата рецепта!!!

Правих я два дни поред на два броя различни гости и си облизаха пръстите!!

Първия ден сложих и малко подправка за пиле, и гъби и лук и отгоре 1 майонеза...

стори ми се малко мазничко и тежичко,
затова втория ден, беше без подправка, но с 1/2 майонеза и стана чудесно!

ето ми манджата!
Виж целия пост
# 36
Честито и от мен Миленика!!! JoyДо вчера не бях пробвала твойта рецепта, но ми дойдоха хости и аз реших да я направя.Обрах овациите.Жестоко е.Браво на теб.
Виж целия пост
# 37
Ще вдигна малко темата за да попитам майонезата не трябва ли да се разреди малко с вода?Защото иначе тя не е никак течна и няма да може да се разпредели равномерно,а и нали трябва поне малко влажност,че да се изпекат добре пилето,гъбките и лука? Thinking
Виж целия пост
# 38
Ще вдигна малко темата за да попитам майонезата не трябва ли да се разреди малко с вода?Защото иначе тя не е никак течна и няма да може да се разпредели равномерно,а и нали трябва поне малко влажност,че да се изпекат добре пилето,гъбките и лука? Thinking

Гъбите си пускат достатъчно сосче (месото също), затова може би самата рецептата е без течност - вода, бира или вино. Месото поема и не е въобще сухо, а майонезата е достатъчна като мазнина.

Буба, ти пробва ли я рецептата? Направи я така по рецепта, ако ти се види сухо (за което се съмнявам), следващия път добави по желание Wink

Също така, съм я правила и 50:50 - свинско:пилешко.
Виж целия пост
# 39
Благодаря за отговора Миленика!  bouquet
Днес я направих.Без течност,защото реших да не рискувам.Наистина не стана сухо.Стана точно както трябваше!Толкова лесна рецепта не бях правила никога!(и ужасно вкусна)
Мерси много,супер си! Hug
Виж целия пост
# 40
  БУБА,  добре че вдигна темата.. Simple Smile)Благодаря  bouquet

  Миленика Hug  Чакам в четвъртък скъпи гости, добри приятели  / а и разбрах преди часове, че   дамата е и бременна!!! 9 г.с.  и  зная , че обича пилешко/
 ще направя това.Като чета рацептата няма как да се изложа!!
  За  едно от мезетата ще направя пастет от синьо сирене... / за съпрузите предимно/ Пък и е ефектно.
    Hug
Виж целия пост
# 41
Найка, наистина няма начин да се изложиш Flutter
Дано гостите останат изненадани и доволни.

Между другото, вече получих първите 2 безплатни броя на списанието. Списанието е чудесно. Има много интересни рецепни и статии. Все още, не съм есперементира с рецептите, някой от тях доста екзотични, понеже в продължение на 5 месеца правих ремонт в къщи (няма да изпадам в подробности, че почват да ме тресат нервите), но аз все още нямам кухня. Тя трябше последно да се монтира, след като приключи по грубата работа. Преди 2 седмици, майстора монтира една част от кухнята и до днес не съм му видяла очите Close 
Нямам търпение всичко да приключи и да направя първите си рецепти от списанието в нова си кухня,  някои от тях смятам да споделя тук, ако не ме бие Алеко  bouquet
Виж целия пост
# 42
Миленика искам да попитам вместо кашкавал(защото мъжът не обича),може ли да се сложи топено сирене (+от мен и малко кашкавал,без той да разбере Mr. Green)?
Виж целия пост
# 43
Аз ще отоговоря-може с топено сирене!А може и без нищо!Пак става вкусно!
Аз нямах кашкавал вччера и на едната половина турих топено сиренце,понеже нямаше за цялото ястие,а на другата не сложих нищо.Ми пак става ФАНТАСТИЧНО!Така,че действай!
Виж целия пост
# 44
Миленика искам да попитам вместо кашкавал(защото мъжът не обича),може ли да се сложи топено сирене (+от мен и малко кашкавал,без той да разбере Mr. Green)?

Може  Peace С топено сирене не съм пробвала. Ето Буба, казва че е фантастичо, няма сега да тормозиш мъжо с кашкавала.
Аз съм го правила и без кашкавал, защото примерно съм забравила да купя Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия