Моля за съвет за гъби!?

  • 19 167
  • 20
# 15
Момичетата вече са ти дали добри идеи Simple Smile
Наистина не е нужно да се варят гъбите, задушаваш, запържваш, запичаш, но чак два часа, не е тужно.
Ето и за сушените гъби...

Сушене на гъби Peace
Виж целия пост
# 16
Май само аз прекалявам с варенето - другият път ще ги нарежа на ситно и ще пробвам за 20-25 мин. И като правите супа с гъби ли ги задушавате?

Да.
Вчера правих гъбена супа. Задушаваш измитите и нарязани гъби заедно с лука, после добавяш домати, подправки и вода. После оризът и си готова.
Виж целия пост
# 17
Аз сърнелите ги панирам, стават много вкусни.
Виж целия пост
# 18
Благодаря ви момичета!
Толкова сте ми полезни    bouquet
Вече ще знам ще ги запържвам предварително или ще ги варя по-малко!
Непременно ще пробвам гъбено брашно да направя и супата на Люсито!
Даже утре ще направя гъбена супа.
Направо ме е срам с това варене моето, но онзи ден ядох китайски пържени зеленчуци и там гъбките бяха много меки, а моите и след 2 часа варене не ми се виждат такива ! Как ли ги правят "дръпнатите" хора? При това ги донасят след 10 мин.!  Thinking
Виж целия пост
# 19
     newsm78  ako sa na furna 30;40 ; min sa dostata4ni
Виж целия пост
# 20
онзи ден ядох китайски пържени зеленчуци и там гъбките бяха много меки

Ама какви гъби? Китайски ли?
Няма причини да са жилави или твърди купените гъби от теб  Simple Smile

Ето как изглеждат стритите сърнели (иначе се ядат само панирани, да, ама като са много няма как да се изядат), тези са ми от вчера направени  Blush



Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия