Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плуване за деца - къде в София?

  • 217 193
  • 729
# 675
Аз ходя в Банкя.Там е приятно.
Виж целия пост
# 676
Аз ходя в Банкя.Там е приятно.

Бихте ли споделили къде в Банкя?
Виж целия пост
# 677
Аз също се интересувам от Банкя - вкл. дали водата е минерална.
Виж целия пост
# 678
Моля ви, кажете ми дали има някъде плуване за три годишно дете

__________
192.168.0.1, javascript obfuscator
Виж целия пост
# 679
Здравейте, търся къде да заведа дъщеря си (4.5г.) на плуване и съм свела избора до: 56 СОУ в Люлин, Клуб Дамини, Клуб Спринт и клуб Олимп. Ако някой има скорошни отзиви за някой от тях ще се радвам да сподели.
Виж целия пост
# 680
Моите деца посещаваха 2 години "Дамини ЛВ"  1 40 СОУ в Обеля, мога да изкажа само суперлативи за тях. Изключително добронамерени и спокойни треньори, които успяха неусетно да научати двамата (малката тогава беше на 3) да плуват без помощни средства и с удоволствие.
Виж целия пост
# 681
Моят син мисля да го запиша на плуване в 56то. С една съседка щяхме да записваме децата заедно, но аз се замотах.
От нея и от една баба (която води внука си там) чувам доста добри отзиви за треньорите.
Виж целия пост
# 682
Дали някой може да ми даде информация за СилвърСити? Трениор? Научи ли се детето да плува? Предложиха доста изгодна карта и правя планове да запиша децата. Може и на лични да ми пишете.Благодаря!
Виж целия пост
# 683
Руслан Русев(клуб Гладиус в нета), но е външен треньор там. Не знам дали офертата ви ще важи за него. Вече трета година работим с него. Детето се научи да плува бувално за 3 посещения. След, което започна същинската работа по овладяване на прецизна техника в 4-те стила.
Виж целия пост
# 684
Не го видях в графика на центъра.Той води ли групи с деца там?
Виж целия пост
# 685
Има групи, макар детето да ходи индивидуално. Но нали казвам, че е външен и не знам дали офертата ви важи и за него.
Виж целия пост
# 686
Блис, много благодаря! Свързах се с човека.Излиза с 10 лева по-скъпо от другата карта. Ако наистина мотивира децата и им създава желание да плуват, си струва

Виж целия пост
# 687
Ами ти си поредната на която го препоръчвам. Много приятен и усмихнат млад човек. Не ги пресира, а работи полека. На една колежка успя да мотивира момиченцето да си потопи главата с много търпение. Беше невъзможно преди това. И е добър в техниката. Дъщеря ми постоянно я оглеждат други треньори и питат дали не искаме професионално да се занимава.
Виж целия пост
# 688
А, моите  нямат данни за професионално.Дъщеря ми я оглеждаха за художествена гимнастика, защото е много пропорционална, но тя избра фехтовката. По-скоро да се научат да плуват.
Виж целия пост
# 689
Е тя и моята е 5 кила с мокри дрехи. Той даже се стресна като я видя, но после каза, че това са най-бързите крака, които е виждал. Та това изобщо не е гаранция. Ще ги научи да плуват правилно, за да нямат травми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия