Какво сирене да си купувам?

  • 231 043
  • 888
# 795
Това сирене "Ракево" има ли го по големите вериги магазини и как изглежда?
Виж целия пост
# 796
На мен напоследък много ми се услажда козето. По-плътно, с повечко калции...
Виж целия пост
# 797
На мен напоследък много ми се услажда козето. По-плътно, с повечко калции...
Но пък с по-малко фолиева киселина от останалите видове. 
Виж целия пост
# 798
Това сирене "Ракево" има ли го по големите вериги магазини и как изглежда?
Не съм сигурна, не съм го срещала, но и аз не пазарувам в големите магазини често.

[/quote]
Това "Ракево" са магазините Вършец за млечни продукти, нали?


Почти, едно време бяха заедно, но се разделиха. На нашия пазар (Кр. Село) има и 2-те мандри и смело твърдя, че "Ракево" е по-добрата и истинска!
Виж целия пост
# 799
Нелинчето, благодаря  bouquet
Аз Вършец изобщо не вкусвам, ужасни са ми, затова попитах. Нищо истинско не виждам в тях.
Виж целия пост
# 800
Има ли калциев двухлорид в сирене Ракево? Аз имах големи надежди за Съединение, но и в него има.
Виж целия пост
# 801
Има ли калциев двухлорид в сирене Ракево? Аз имах големи надежди за Съединение, но и в него има.

Честно да кажа не съм виждала, но в някой видове кашкавал съм и не купувам от тях  А и с едната продавачка се сближихме и тя ме съветва какво да вземам и какво не Peace
Виж целия пост
# 802
Има ли калциев двухлорид в сирене Ракево? Аз имах големи надежди за Съединение, но и в него има.

Аз също избягвам сирена с  калциев двухлорид, непрекъснато чета по етикетите... ooooh! Онзи ден от избиране попаднах на Боженци, пакетирано, в което нямаше, но дали е хубаво това сирене newsm78. Ползвала съм сметаната им, харесва ми....
Виж целия пост
# 803
На мен напоследък много ми се услажда козето. По-плътно, с повечко калции...
Но пък с по-малко фолиева киселина от останалите видове. 

Нея си я набавям и от други източници Simple Smile
Виж целия пост
# 804
Аз само уточнявам, надявайки се информацията да е полезна.  Peace
Виж целия пост
# 805
Днес взех от магазина на Ракево на Женския пазар, краве, козе и биволско сирене. Краве сиренето е гладко отвътре, няма шуплички и се чудя това добре ли е или не.
Също и докато се прибера, беше пуснало не малко вода в пликчето.  Thinking
Виж целия пост
# 806
Аз от години взимам на Маджаров, най ни харесва като вкус. Понякога е много маслено, друг път е по-меко, но децата най го харесват.
Виж целия пост
# 807
Аз само уточнявам, надявайки се информацията да е полезна.  Peace

Да, благодаря  Wink . Мисълта ми е, че за момента ми е по-вкусно.
Виж целия пост
# 808
Аз от години взимам на Маджаров, най ни харесва като вкус. Понякога е много маслено, друг път е по-меко, но децата най го харесват.

И у нас напоследък се тачи много Маджаров.
Ама имам съмнения, че не е много истинско....
Оня ден като свалих капака на кутията и върху него имаше един пръст от нещо подобно на мас....
Направо....
Не знам....  Sick
Виж целия пост
# 809
Калциевият хлорид е хранителна добавка позната под номер E509. Добавката се ползва за увеличаване на твърдостта, като регулатор на киселинността и като източник на калций в храните. E509 няма странични реакции и няма данни да е вреден, когато е поет с храната в разумни дози.
В СЪЕДИНЕНИЕ със сигурност е в разумни дози щото със сигурност сиренето не е прекалено твърдо , а и то  зрее достатъчно по естествен начин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия