Примерна схема за захранване 20

  • 28 003
  • 745
# 15
На Маджаров сиренето е добро като качество, козе не съм пробвала обаче.
А Био сирене може да се поръчва онлайн, ако му се занимава на някой.
Ето: http://www.bioslunceluna.com/shop/krave-sirene-harmonica-bio.html
Виж целия пост
# 16
при нас го има в Хит и в Била  smile3534  Rolling Eyes

Днес варя морков, стискайте палци да се получи.
Виж целия пост
# 17
Зеленото, защо се преместихте от хубавия град с многото пюрета и сирена? Wink Laughing И аз препоръчвам и чувах за Маджаров-у нас само това се яде. Мисля че ще го има в Била и др. подобни.
Мам Гали-аз съм Галина...моят педи също отдавна ме засилваше за попара, но аз чак сега давам масло, а извара към края на месеца и чак след нея сирене-не мисля че е хубаво да ги дадеш изведнъж всичките на куп тия неща. Нали се въвеждат в определен ред.
Еспа, хиледи благодарности  bouquet
Виж целия пост
# 18
Здравейте и от мен.
Сега нямам много време,но ще се вкюча по-подробно по-късно Peace
Виж целия пост
# 19
Сиренето не трябва да  е солено. Солта често прикрива факта, че не е узряло. Напоследък купувам Еделвайс.
Виж целия пост
# 20
И аз скоро ще дам масълце  Hug Но какво да е то ? Краве масло ? Я дайте съвет .
И ананас кога ще давате ? Защо сега нали му е сезона  Crazy
Виж целия пост
# 21
Масло купувам едно немско в златиста опаковка с крави (страшно обяснение дадох) Crazy сварши и сега не мога да видя как се казва
Виж целия пост
# 22
Благодаря за новата тема!  newsm51
Виж целия пост
# 23
Масло купувам едно немско в златиста опаковка с крави (страшно обяснение дадох) Crazy сварши и сега не мога да видя как се казва
Да не е "Президент" newsm78
Виж целия пост
# 24
Масло купувам едно немско в златиста опаковка с крави (страшно обяснение дадох) Crazy сварши и сега не мога да видя как се казва

Казва се "немското масло" Grinning  - Deutsche Markenbutter.

За сиренето - и аз да дам един глас за Маджаров, но има и други по-малко популярни марки дори с по-добри показатели.

Един сравнителен тест за кравето сирене: http://www.bnap.org/?p=173

Един сравнителен тест за маслата: http://www.bnap.org/?p=171

Един сравнителен тест за киселите млека: http://www.bnap.org/?p=79&test=1
Виж целия пост
# 25
Запис в тая тема приемате ли  Wink
Виж целия пост
# 26
aз купих и започнах с масло на Верея, аз съм малко претенциозна относно маслото, понеже като бях малка бях преяла и дълго време не хапвах и сега ми се повдига от някои масла, това ми допадна...но като се замисля преди години и аз го купувах май точно това немското ,ще взема да го пробвам пак-само дето май е големичка разфасовката?
Жулиета , ананаса не спада ли към цитрусите- абе май не, ако спада не се препоръчват преди годинка, че имали много киселинност-аз обаче може и да дам през 11 м...т.е. като наближи човека годинака, че тия южните имат много витамини и сега, както казваш,ги има повече...ето го инфото за него:

Ананас
- пресен: след 1 год. (тропически плод, но е киселинен подобно на цитрусите)
- пюре: най-рано 8-10 м., най-добре 12 м.
- сок: в много малко количество може преди възрастта за цитруси (напр. няколко капки)
- не е често срещан алерген, но се счита за такъв заради киселинността
- при въвеждане: добре е да се смесва с други слабокиселинни плодове
- доста целулозен
- богат на витамин С, както и магнезий
Виж целия пост
# 27
и на нас ни предстоят скоро време масло и после сирене, така че запис
Виж целия пост
# 28
А зехтина/олиото/маслото кога ги прибавяте в пюрето - непосредствено преди консумация ли или докато го правите?
Виж целия пост
# 29
terry78, аз го прибавям директно преди консумация. Не знам защо съм решила, че така витамините се запазват повече. Може и да не съм права
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия