Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В помощ на кандидат-осиновителя

  • 237 545
  • 1 460
# 1 455
При нас нямаше нито среща, нито разговор с препоръчителите. Всичко беше проформа. Няма страшно.
Виж целия пост
# 1 456
Много ви благодаря за отговорите! Нашите приятели - кандидат-осиновителите, също са прекрасни хора и с чиста съвест сме написали препоръката, дано да успеем да им помогнем да намерят своето детенце!
Виж целия пост
# 1 457
При нас нямаше нито среща, нито разговор с препоръчителите. Всичко беше проформа. Няма страшно.
Май точно така излиза. В нашия случай се сетили да звънят на препоръчителите няколко дни преди крайния срок за изготвяне на доклада и едното семейство се оказа, че са в чужбина точно по това време. В крайна сметка най-важното било да потвърдят, че препоръката е от тях и потвърждават написаното. Но с другите препоръчители, които са си били тук, все пак са се видели и са им задавали въпроси.
Виж целия пост
# 1 458
При нас не беше проформа. Дамата ни задаваше въпроси по един формуляр, записваше си отговорите ни и разговаряхме за децата като цяло, не само в контекста на конкретното осиновяване. Въпросите бяха за кандидат-осиновителите - как ги виждаме като родители, какво семейство са, какви са като темперамент и характер, как според нас биха се справили с евентуални проблеми с детето... Социалната работничка беше много съвестна и мила!
Виж целия пост
# 1 459
С едната ми препоръчителка социалната проведе около половин часов разговор, за другата не й остана време, поиска ми телефона за да й звънне, но така и не са успели да разговарят. Спокойно, хората са подготвени отлично и могат да преценят нещата от половин дума.
Виж целия пост
# 1 460

Здравейте и от мен момичета реших и аз да се включа в темата като горд родител на осиновена дъщеря която е нашия коледен подарък на 12.12.2018 която е всичко вече за мене тя само искам да ви кажа не си губете времето действайте с документи и вземете своето слънце немога да ви опиша какво е чувството да го имаш и незнам на кое небе се намирам от радост
Пожелавам на всички скоро да изпитат и изживеете радостта която изпитвам от 12.12.2018
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия