боби40 какви са тия козунаци дето ги въртиш бе жена!Нищо, нищо тя ще дойде бебка и ще те строи в две редици.Спи сега, че после зор!
Роц ама каква банкова сметка, кви 5 лева?Ние съвсем тънко взимаме, само някой и друг сладкиш да ни свъртиш с наши продукти - няма да те чарджим повече
чумбе знаех си аз - туй филмче не е за чужденци предназначено.Няма нищо подобно като това със солта, беше задявка защото чужденците имат навика да квасят сушито в соев сос.И затова и бъзика с това как се топи суши - наистина се хваща, обръща и съвсем леко се потапя откъм страната с рибката - не се топи ориза, защото той попива от соевия сос и става много солено и не усещаш вкуса на сушито.Но повечето чужденци топят точно така - изпльоскват цялото суши в шоюто.Та затова беше и бъзика, че на който не му е било "достатъчно" солено си дояжда със сол после. На излизане предлагат дъвка или бонбонче за да си оправиш дъха в устата - ама това е във всички ресторанти, не само в сушия.А за наливането - жените си наливат сами, след като са почерпили мъжете.Но това е остаряла традиция - сега домакина налива на всички и себе си.А по разни сбирки си наливат едни на други - без значение мъже или жени.Но ако са много хора на маса келнерите обикновенно слагат бутилките пред жената - да обслужва натам.Сипването един на друг си е церемония - израз на уважение, форма на общуване.Доста подла традиция, защото колкото и да пиеш чашата ти е пълна до ръбчето - губиш всякаква мярка и не разбираш колко си изпил докато вече не е прекалено късно Ееееех, какви сбирки с колеги ставааааат Японеца като пийне и става друг човек - а тоя колко е разкрепостен и шантав, не е истина!
Весели празници на всички желая, аз днес боядисвам яйца, а козунаците за събота съм ги оставила - ако изобщо стигнат до второ втасване ще е успех - миналата година ги пекох след първото, че рискувах да бъдат изядени на тесто