Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кола маска в София

  • 83 750
  • 202
# 195
Отидох при Тони на място днес, голяма симпатяга е. Записвам си час аз за корем, мишници, интим. При което тя заявява "Аз цял интим не правя, топки и член не пипам. Отпред отзад, да, но не сте гол...."  Напомни ми една моя стара козметичка, която ми правеше всичко, но настояваше да съм с гащи, все едно кой знае какво правим.... Та явно и тази Тони не е моят човек. Продължаваме с търсенето, благодаря ви.
Виж целия пост
# 196
Здравейте на всички. Прочетох доста добри мнения за Тони и Здравка и имам желание да си запиша час, за да ги изпробвам. Можете ли да ми кажете обаче, дали използват кола маска с ленти или тази другата, която се маха с ръце? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 197
Аз само за Тони мога да кажа - използва кола маска с нагревател и отделно за различните зони - използва патрони май се казваха - примерно ако ти е чувствителна,  тя се съобразява с това и използва съответния вид кола маска (поне при мен е било така). Не се маха с ръце, а с еднократни шпатули...въобще всичко е еднократно там с оглед на по-голяма хигиена. Не искам и да помисля за кола маска, която се маха с голи ръце...бррр
Виж целия пост
# 198
Не се маха с голи ръце, а ръцете са с ръкавици. Отлепва се с ръце, а не с ленти, това е разликата в двата вида кола маска.
Виж целия пост
# 199
Отидох при Тони на място днес, голяма симпатяга е.

Здравейте. Можете ли да дадете контакти на Тони?
Виж целия пост
# 200
Здравейте,  търся салон, в който използват  безболезнена кола маска, като район Люлин, Обеля са ми удобни, но приемам и др.предложения. Също ако може и цени ?
Виж целия пост
# 201
Здравейте Simple Smile Дали някой може да ми препоръча козметичка в Света Троица или някъде на близо...ако пък не дали може да ми кажете страницата във фейсбук на тази Тони и нейни актуални координати. Благодаря !
Виж целия пост
# 202
Здравейте, търся козметичка в Банишора за интим, да работи с еластична кола маска.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия