кога додохте пържени храни на детето си

  • 8 178
  • 39
# 30
След 3 годинки е опитвала пържена риба и картофки.
Виж целия пост
# 31
След година и половина беше някъде.
Виж целия пост
# 32
След година и половина давам някои видове риба (калкан, барбун), които просто биха загубили "чара" си ако са обработени по друг начин. Относно пръчиците, пържени са. Единствените видове, които рекламират като печени са Зайо Байо и Лъки Бой.
Виж целия пост
# 33
След 2 годинки ще дам, ако иска много.
Виж целия пост
# 34
След година и половина давам някои видове риба (калкан, барбун), които просто биха загубили "чара" си ако са обработени по друг начин. Относно пръчиците, пържени са. Единствените видове, които рекламират като печени са Зайо Байо и Лъки Бой.

е то аз освен тези две марки други не съм и виждала Simple Smile))
Виж целия пост
# 35
Кроки, Слънчо, Зрънчо, Лото (или Лотос) и още поне 20 марки мога да ти изредя. Павилионите и магазините в близост до училищата са пълни с подобни помии.
Виж целия пост
# 36
Около 1,5 м е било,но по принцип не пържим в къщи храна.Беше на 3 г,когато яде  шницел,домашно приготвен и много й хареса.Сега вече и пържени тиквички.
Виж целия пост
# 37
След втората годинка
Виж целия пост
# 38
Вкъщи никога и нищо не се пържи. Всъщност кюфтета един път годишно.
Моят син е опитвал не повече от 3 пъти пържени картофи и дотам.
Не мисля, че ще загуби нещо.

Всъщност китайската кухня се оказва супервредна - пържат на газ, мазнината дори пуши, преди да се поставят продуктите, а пък китайците си живеят до 100 години и не боледуват от рак.

Виж целия пост
# 39
След 2 годинки, ние не обичаме също пържена храна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия