бързо, лесно и евтинко

  • 64 638
  • 165
# 75

Наистина много красиво!  bouquet Вкусът го знам, и аз го правих. Grinning
Виж целия пост
# 76
Много добре изглежда, чудя се дали да го пробвам утре или още сега  Laughing
Виж целия пост
# 77
Ееее, добре, след като n на брой пъти попадам на тази рецепта и понеже тази вечер яко ме гони шоколадената абстиненция, го забърках. Спестих 2/3 ч. захар и с 1 1/3 стана добре. Само дето реших съвсем мързеливата да го карам и не се престарах в смесването на сухите и мокрите съставки, в резултат на което по дъното на тавата има малко брашно  Embarassed

Пекох го в тортена тефлонова тава с пръстен, но може би трябваше в кексова форма, за да не остава средата по-мокра  newsm78

 newsm23 Този път сложих 1/2 ч. натрошени орехи, но ми идва една екстремна идея - да ги заменя следващия път с парченца синьо сирене, много си падам по тоя тип смесване на вкусовете.
Виж целия пост
# 78
Да си призная не очаквах да ми хареса, обаче много вкусен стана. Всичките си хапнаха с удоволствие, а аз май най-много. Не му сложих нищо отгоре, ама и така се изяде. Мисля да го пробвам скоро пак Wink, ама трябва да се въздържам от такива сладки неща Embarassed
Виж целия пост
# 79
Много вкусен и хубав стана сладкиша.Мерси за рецептата.
Виж целия пост
# 80
Страхотен сладкиш,просто неочаквано сполучлив и лесен!Благодаря на авторката на темата за рецептата!  bouquet
Виж целия пост
# 81
Записах си рецептата - тези дни ще го пробвам!  Peace
Виж целия пост
# 82
Хм newsm78, звучи добре, смятам да го приготвя утре за домашните.
Виж целия пост
# 83
Страхотен сладкиш,просто неочаквано сполучлив и лесен!Благодаря на авторката на темата за рецептата!  bouquet
Peace
Виж целия пост
# 84
Внезапно ми дойдоха гости снощи и нямах с какво да ги почерпя - и го направих без глазурата отгоре - стана прекрасен!
Благодаря за рецептата!
Виж целия пост
# 85
Да се включа и аз Flutter
Снощи го направих - точно по рецептата - бухна леко и дори са напука, изпече се добре и не стана воднист. Нарязах и залях с глазурата докато беше в тавата - стана разкошен, но много горчив и мъжът ми не го хареса. На мен обаче ми е страшно вкусен- ще си хапна цялата тава  Blush Mr. Green
Виж целия пост
# 86
Страшен е сладкиша,но доста ми залепна.Ако сложа хартия за печене дали ще е добре или пък и за нея ще залепне..... newsm78
Виж целия пост
# 87
Внезапно ми дойдоха гости снощи и нямах с какво да ги почерпя - и го направих без глазурата отгоре - стана прекрасен!
Благодаря за рецептата!
Стана страхотен и се приготвя супер лесно bouquet Ето го:
Виж целия пост
# 88
Страшен е сладкиша,но доста ми залепна.Ако сложа хартия за печене дали ще е добре или пък и за нея ще залепне..... newsm78
На мен въобще не ми залепна, въпреки че се притеснявах - пекох в правоъгълна тефлонова тава и после след като изстина съвсем лесно се отдели с лопатката. Sunglasses
Виж целия пост
# 89
Заинтригувана съм! Мога ли  да заменя бакпулвера със сода? И без глазура ли е вкусен?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия