Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка с мъж водолей?

  • 123 342
  • 398
# 390
Да, бе , влюбен! Не си е начесал крастата! Ама как ще направи той пръви крачка - току-виж му паднало реномето!
Водолейска му работа! Виждала съм ги тия вече! Сестрата да черпи, че се отървала и да си изживява пълноценно новата връзка, без да гледа назад и да си вгорчава дните!
Те, водолеите, все страдат за някоя голяма любов, останала нерзбрана, неизконсумирана и т.н., назад във времето...

Абсолютно да черпи, и свещи да иде да запали!
Страданието по неизконсумираната любов е фикция, същестуваща единствено в ума им. (Ясно, че за един конкретен представител говоря). По този начин бягат от чувството за неадекватност, а "голямата любов" я държат като надвиснал меч над главата на настоящата партньорка. Така я държат в стрес и подчинение, и и натякват, че видиш ли, не е като Принцесата.
Нормалния, силен мъж "отнася" избраницата, бори се със съперника, не реве в ъгъла!

А когато въпросната "Принцеса" му даде шанс след ХХ години, показа истинското си лице- на тиранин, деспот и скандалджия. Потресаваща история. "Принцесата" на "моя" Водолей така му даде да разбере, че цял живот ще му държи влага. Mr. Green Опита се да я превърне в Пепеляшка, но жестоко сгреши в картинката. Чак ми е смешно. Joy

Искат нещо много повече, но нямат данни да се справят с него. Строших го като орех.
Но при него не е само зодията. На социопатия изби там. Та го подредих така, както ме е учил дядо ми Скорпион:
"На зло куче- зъл прът."

Виж целия пост
# 391
Аз съм жена Дева с асцендент Близнаци, а той е Водолей с асцендент Козирог. Страхотно чувство за хумор, светкавично бърза реч, на моменти в началото не го разбирах какво говори, от него извира енергия и се опитва да надприказва мислите си, обсъждайки три теми едновременно. Обича всякакви животинки, навън сред хора е винаги усмихнат и дружелюбен, избягва да се вре между шамарите в скандали и разправии, обича си работата и се отдава на нея изцяло. До тук говоря само за държанието му навън и сред хора, вкъщи обаче търси тишина, не обича да говорим като се върне от работа, минимум 2-3 часа забива пред компютъра, обича да спори, егоист е, гледа първо себе си на моменти, като много често упреква мен, че аз съм егоист, парите са на първа линия - следи къде колко дава и колко аз ще дам, иначе ако е за нещо, което му харесва не ги жали. Често като му направя забележка се засяга, приема го като атака и веднага е готов да отвърне на удъра с по-голяма тежест, понякога в яда си ми е посочвал вратата, но когато аз се озъбя много бързо слиза на земята и става внимателен и мил. Емоционално куц, сконфузва се ако се разплача, не знае как да постъпи, не му стига фантазията да направи нещо за мен от сърце - било то да украси романтично, да приготви вечеря и да я поднесе с чаша вино, нещо, което изобщо не предполагах на пръв поглед, че ще му обягва, тъй като дава вид на човек с богато въображение. На моменти вкъщи съм се чувствала доста самотно, особено в началото много ми беше чудно как вниманието му към мен рязко изчезна, после обаче разбрах, че той няма да отстъпи и в крайна сметка всеки има право да има лично пространство. Вземе ли си това време после ме търси къде съм (ако съм излязла) и е с желание да правим нещо заедно до края на деня. Понякога се събужда вдъхновен за път или някаква друга конкретна идея, която аз винаги подкрепям и никога не съжалявам. Като му падне бушона и изтрещи ми е най-любим - склонен е да ме докаря до смях със сълзи, особено ако това се случи навън. И последно в леглото е много гъвкав, винаги той държи да води, не си пада по оралната любов (той на мен) иначе на обратното се радва в изобилие (какво да го правя.. Smiley Smiley ) импулсивен, енергичен, абе две менния няма - добър е! Grinning
Виж целия пост
# 392
обича да спори, егоист е, гледа първо себе си на моменти, като много често упреква мен, че аз съм егоист, парите са на първа линия - следи къде колко дава и колко аз ще дам, иначе ако е за нещо, което му харесва не ги жали.

 Често като му направя забележка се засяга, приема го като атака и веднага е готов да отвърне на удъра с по-голяма тежест, понякога в яда си ми е посочвал вратата,

Емоционално куц,
вниманието му към мен рязко изчезна,

не си пада по оралната любов (той на мен) иначе на обратното се радва в изобилие (какво да го правя.. Smiley Smiley )

абе две мнения няма - добър е! Grinning

Направо китка Joy Joy
Звучи като егоистично и контролиращо човече.
Водолеите имат много бърз ум. Това е факт. Но не са много разговорливи.

Гледам, че в темата преобладават негагивните мнения, аз явно съм попадала на добро изключение for a change. Joy
Познавам и други водолеи, ама само ги познавам, единият беше такова дървооо, заспиваш, докато ти говори. Толкова ригидно същество не съм срещала. Аналитично- умен и интелигентен, но без всякакъв живец. И със забавени реакции. Ама иначе много добро и свястно момче. Не ми изглеждаше като кръшкач.

Това с Дамоклевия меч над главата в образа на предишни приятелки е привилегия на личностно разстроените, не е от зодията.
Виж целия пост
# 393
За кръшкането не смятам, че зодията играе някаква роля, по-скоро жената до мъжа, единия ми бивш Водолей ми беше верен като куче 😀 ще се зачудите от къде знам, еми бяхме нон стоп заедно, имала съм достъп до телефона и лаптопа му  винаги, ако реша да видя нещо което ме интересува, плюс това все някой, някъде щеше да го види, да ми каже и най-вече женското усещане, че може да има нещо нередно  в мен щеше да се обади, еми за две години и половина нито веднъж не съм се усъмнила в него, поради друга причина ни се разминаха пътищата, но понеже до ден днешен се чувам с него, той си има приятелка сериозна, живее с нея, но когато има възможност и изневерява, питала съм го защо го прави, отговора му е за развлечение и защото видиш ли всички мъже го правели, опитвала съм да му обесня, че не е редно да го прави и чисто приятелски да му дам съвет, но той не иска и да чуе за такива съвети така, до самия човек е и негово усещане и разбиране, а дали е Водолей, Риби или Овен и т.н няма никакво значение Simple Smile
Виж целия пост
# 394
Вярвай си, че на теб не ти е изневерявал.
Виж целия пост
# 395
За кръшкането не смятам, че зодията играе някаква роля, по-скоро жената до мъжа,
Не знаех, че са останали хора които вярват на това.
Жената имала вина, другия път. Мъжът е малодушен, и/ или си гледа финансовия итерес.
Съгласна съм, че не е от зодията.
Виж целия пост
# 396
Вярвай си, че на теб не ти е изневерявал.

Хаха все да захапете, вярвам си, ДААА!
Виж целия пост
# 397
Страхотна тема!
Аз съм Риби с асцендент Рак - мда, пълна трагедия.
Моят приятел е Водолей с асцендент ... Телец май.
Хороскопски не си подхождаме изобщо!
Реално, много се обичаме, защото уж сме били с един крак отвън този свят и двата знака. Много се допълваме - което за мен е най важно. Ако аз съм стенистелна и не обичам да рискувам - той е този който ми дава хъс. И обратното за други неща.
Бих казала, че са верни, но както споменахте си е до мъжа. Даже до колкото съм чела, като си намерят избраница - край, тя ще е. Което май е така за сега Grinning.
Забавни, различни, трудни за разбиране, интересни, много духовити, с каквото се заемат го правят както трябва, или не го правят. От жените не съм впечетлена, но за мъже водолей дори прители имам само хубаво мнение.
И тук идва мястото на моето съмнение, и може би някоя дама с по-дългогодишна връзка, може да даде съвет.
Ние сме на по 25 години, той е на 26. От около година сме заедно, ами много вятърничъв или не знам как да го нарека и това ме притеснява в бъдещ план, започвам да мисля каква ще е неговата реализация? Уж по писаниците, не били безхаберници, но си е до човек... Всички водолеи ли са така ? Всеки ден нови идеи, нови неща , което малко ме притеснява. Ние водните сме свикнали на по-сигурни неща от към личен план.
Виж целия пост
# 398
И аз съм Риби, а ММ е Водолей. Като цяло и ние не си подхождаме ако се гледат само слънчевите знаци, но всичко е много комплексно.
На теория, Рибите са доста по-емоционални от Водолеите, но в нашия случай май е обратното.
Времето ще покаже, не го мисли толкова.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия