Неприятен инцидент с храна в Ресторант Родопско село - Велинград.

  • 14 774
  • 80
# 15
Аз също правя гювечета в микровълновата, но след като чукна яйцето, леко го набождам с клечка за зъби.  Това го научих по неволя, след като и на мен ми гръмна яйце в ръцете (лицето го опазих  Simple Smile )

Случката е изключително неприятна и за съжаление освен да не ходиш повече в този ресторант, друго май не можеш да направиш  Sad
Счупено яйце върху гюведже и гръмва?Аз не бях и чувала ,мислех,че само цяло яйце не се слага в микровълновата.
Не ми се е случвало ,но ще имам едно на ум вече...... newsm78
Виж целия пост
# 16
Пак се размита конкуренцията по възможно най-безплатен начин...
Виж целия пост
# 17
Случилото се е тъпо, наистина.
Може би единственото, което е можело да направи персоналът, е това да Ви предупреди предварително какво може да стане.
Но ако за такава случка в Париж (например), ще Ви се извиняват през целия престой и ще Ви нахранят без пари, то тук, в България освен едно "Извинете за случлото се!", друго няма да получите.
Твърде далече сме още от такива отношения.
Затова нека първо се оправим с развалените, студени, стари храни по заведенията, пък тогава да следим за такива грешки.
Виж целия пост
# 18
Пак се размита конкуренцията по възможно най-безплатен начин...
По принцип съм съгласна с повечето твои мнения, Ив, но ако тази тема беше пусната от човек с повече мнения, да речем, няколко хиляди, пак ли така щяхме да мислим?
Виж целия пост
# 19
На два пъти ми се е случвало в домашни условия, не знаех тогава също, че не се слага яйце в МВ. Единият път толкова силно гръмна, че отиде лампата на МВто:) При мен обаче неприятните последствия бяха ужасното чистене на разпръснатото на милиарди парченца яйце, полепнало навсякъде. Втория път като се случи го бях продупчила. Повече НИКОГА яйце в МВ.
 Би трябвало персонал в заведение за обществено хранене да го знае това, много неприятна случка.
Виж целия пост
# 20
Пак се размита конкуренцията по възможно най-безплатен начин...
По принцип съм съгласна с повечето твои мнения, Ив, но ако тази тема беше пусната от човек с повече мнения, да речем, няколко хиляди, пак ли така щяхме да мислим?

Не, Жози, нямаше така да мислим. Ще помислим, че иска да сподели. Но да се регистрираш специално за това и да кажеш категорично - Никога не посещавайте това заведение...


Виж целия пост
# 21
а как беше яйцето - с черупката или без ?
Виж целия пост
# 22

Благодаря, че сподели.  Hug Ако някой ден попадна във Велинград, това ще е първият ресторант, който ще посетя.  Hug
Сигурно прави впечатление с "атрактивния външен вид".  Hug
Виж целия пост
# 23

 


 В смисъл?Как ще стане като яйце в микровълнова не се готви.Можело е да гръмне в кухнята,в ръцете на сервитьорката,можеше да пръсне капака на масата и да пострадаме,то гръмна когато махнах капака и мислех да го разбъркам,можеше да ме обезобрази.
 Гръмна като бомба!!!Какъв е този готвач,управител и какво е това заведение???Това се питам?





 
 Нямаше да се учудя да ме излъжат със сметката,да ми сервират развалена храна,да ме залее сервитьорката,но да гръмне храната ми в лицето..........


           Вие наистина ли не разбирате къде му е болката на човека?
           Не в обслужването, не  Naughty
           Болката му е в Готвача. Ми` що пък незнае, че яйце не се слага в гюведже, което се готви в Микровълнова. Tired

           Но пък е истина, че човек се учи докато е жив, ей на, от 15 години правя гюведжета в Микровълнова /щото е написано в МВ да не се слага цяло яйце, ама с черупката, е тогава ще гръмне разбира се/, не ми е гърмяло никога, ама знае ли човек... newsm78 Simple Smile
          
Виж целия пост
# 24
Не, Жози, нямаше така да мислим. Ще помислим, че иска да сподели. Но да се регистрираш специално за това и да кажеш категорично - Никога не посещавайте това заведение...



Да ти кажа, и аз бих реагирала така, честно. И в частни разговори , когато съм говорила за някой хотел/заведение, точно така съм препоръчвала, въпреки че тук съм далеч по-сдържана в критиките.

За готвенето в МВ...въобще не искам да говоря, това е под всякаква критика, но...ще кажете, така се прави. Tired
Виж целия пост
# 25
Е, не ... евала на въображението на някой хора....  Wink
Виж целия пост
# 26
За хотели, за заведения, и най-много за лекари -  за едни е ад, за други - най-доброто.
Лошата реклама също е реклама.

За готвене в МВ - цяло яйце - не. Но съм прекарала много яйца, не ми е гърмяло.  Че не е вкусно - не е.
Виж целия пост
# 27
По-смешна тема не бях чела. hahaha
Виж целия пост
# 28
Аз също съм гръмвала цяло яйце в МВ, хем знаех, че не трябва, май от любопитство го направих, бях млада и зелена и не знаех, че ще се чисти толкова трудно.
А моята кума си вари яйцата за Великден в МВ, паднах като чух, не повярвах, тя ми демонстрира- пълна иенска купа с яйца- е свариха се ви казвам, никое не гръмна. LG е МВ, ако ви е любопитно, онемях просто.

А темата- думи нямам, помислих, че някой е припаднал и не му е оказано съдействие
Виж целия пост
# 29
Ако на мен ми се случи в ресторант може и да припадна, каквато съм паника. Моите яйца си гръмнаха в самата МВ и при все това се изплаших. Пък и си представям да съм се постарала за тази вечер и милионите парченца яйца да полепнат по мен, ужас просто. Тези, които са гърмяли знаят какво имам предвид, трябва часовникарска бригада да събира яйцето после.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия