Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 751 314
  • 6 471
# 4 965
Бихте ли ми препоръчали откъде да взема качествено месо - пиле, пуешко, заешко? Предстои ми захранване на бебе и предпочитам да е с домашна храна...
Виж целия пост
# 4 966
И аз харесвам само хрупкавите и нестипчиви.
А стипчивите да знаете, че се ядат само добре узрели по 2 макс, защото могат да образуват твърда маса в стомаха и да направят проблем. Ако не ви се чака да омекнат, може да ги сложите във фризера за 1 ден. Студът разграждал това вещество.
Виж целия пост
# 4 967
Аз тези, които взимам, български са, ги хапвам също леко хрупкави. Не са мека като тези испанските. И са ми много вкусни. МАлко на кайсия ми напомнят.

А за месо- Чифлик Ливади, Съни фарм или ферма Амброзия препоръчвам аз.
Виж целия пост
# 4 968
Твърдите са внос от Гърция. Поне тези, които аз купувам. Покрай този сорт проядох райски ябълки. Преди това не ми харесваха и всъщност харесвам да са твърди и хрупкави.
Виж целия пост
# 4 969
Да, българските са стипчиви и трябва да омекнат, а твърдите са внос. Май не само от Гърция.
Виж целия пост
# 4 970
А хрупкавите от кои места сте ги вземали, например? То не че вече ще има, де...
Виж целия пост
# 4 971
Чета ви отдавна, но не пиша. Включвам се по темата за райските ябълки, тъй като доста проучвах сортовете преди да си насадя дръвчета на вилата. Всъщност "хрупкавите" са без танин и могат да се ядат веднага след като се откъснат, другите са с танин и те следва да отлежат и омекнат и тогава са чудесни в смутита и разни други "джуркочи". В България има безтанинови ябълки - купувала съм от Сандански, Петрич, Пазарджишко. Насадих  есента на вилата сорт Фую и Чинебули - безтанинови са. Иначе най-разпространената е Костата, танинова е, но до скоро имах от нея (омекнала вече и готова за ядене). Виждам все още и в големите вериги райски ябълки, но се въздържам да купувам. Достатъчно ядох от октомври месец до сега. Сигурна съм, че българските не са третирани с нищо, защото комшиите на вилата в Пазарджишко имат огромни дървета - около 15 м. високи и всяка година раждат по много без никакви грижи и пръскания. Дано съм ви била полезна!:smile:
Виж целия пост
# 4 972
Aз днес си намерих бг райски ябълки, от Петрич. И съм многоо щастлива!:Simple Smile)



Виж целия пост
# 4 973
Мери, много полезна информация. Аз мислех, че българските са само с танин. Това е супер, че има и такива сортове.
Виж целия пост
# 4 974
На моите родители е без танин. Толкова ражда, че едвам я изяждаме всички Simple Smile. Разкошни са.
Виж целия пост
# 4 975
Aз днес си намерих бг райски ябълки, от Петрич. И съм многоо щастлива!:Simple Smile)




Къде ги намерихте?
Ние купуваме от Сандански, последно в края на ноември от плоските.
Виж целия пост
# 4 976
Бихте ли споделило от кое прясно мляко сте доволни? Пием кафето си с мляко всеки ден, тези в картонените кутии мисля, че имат всичко друго, но не и мляко в тях. Благодаря предварително на отзовалите се 🙂
Виж целия пост
# 4 977
От Олимпус 3.8 %
Виж целия пост
# 4 978
Домашно купуваме. Ако се наложи купешко елби или лидълско. Като цяло няма купешко мляко за тази тема.
Виж целия пост
# 4 979
И био-то на Олимпус на нас ни харесва. Също LB и Вършец.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия