Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 750 366
  • 6 461
# 3 720
И аз купувам само селски яйца най приятно е усещането при вкусване на жълтък поне при мен за баницата е ясно разлика от небето до земята.По 25ст но ме е срам и давам по 30ст.Същата работа с млякото1лв за 1л, мирише на мляко и масло жълт хубав каймак.. Наскоро взех овче сирене без пари си е направо и няма нищо общо с това от веригите.
Виж целия пост
# 3 721
Аз маслото го правя почти като Ги. Слагам го леко да заври. После в хладилника да се стегне. На другия ден отделям твърдото масло, а отдолу с водата остава белтъка. Него го варя с лимонтузу и си докарвам и малко извара.
Виж целия пост
# 3 722
хайде сега дразнете! Laughing

пак да питам - някой за ферма бродилово да каже?
Виж целия пост
# 3 723
Миналата седмица поръчах за първи път от Бродилово.
Яйца - харесаха ми, едрички са, с един специфичен жълт цвят като домашните.
Пиле - много ми допадна, въпреки, че е замразено.
Телешки джолан, замразен - не препоръчвам. 4-5 часа го варих, няма увиране. После прочетох, че месото при размразяване си изпуска соковете, а телешкото и без това е доста сухо.
Саздърма - не сме я пробвали, но за съжаление и тя е замразена.
Другия месец ще имат прясно месо и съм поръчала мляно телешко и смес + пилета (замразени) и яйца.
Като отношение са коректни, но личното ми мнение е, че цените са високи и повечето червени меса са на някакви големи разфасовки. Например джоланът беше към 2,5 кг.
Виж целия пост
# 3 724
Bebitta за саздърма мога да дам рецепта става страхотно просто са нужни малко усилия говоря за телешка?Аз правя често.А и излиза на прилична цена.
Виж целия пост
# 3 725
Bebitta за саздърма мога да дам рецепта става страхотно просто са нужни малко усилия говоря за телешка?Аз правя често.А и излиза на прилична цена.
Да, искам я. Може и на лично съобщение. Много благодаря!
Тази година си направихме домашен суджук, но с купено месо. Пристрастяващо вкусен стана.
Виж целия пост
# 3 726
Bebitta за саздърма мога да дам рецепта става страхотно просто са нужни малко усилия говоря за телешка?Аз правя често.А и излиза на прилична цена.
Може ли и на мен рецептата? Благодаря.
Виж целия пост
# 3 727
Скрит текст:
Миналата седмица поръчах за първи път от Бродилово.
Яйца - харесаха ми, едрички са, с един специфичен жълт цвят като домашните.
Пиле - много ми допадна, въпреки, че е замразено.
Телешки джолан, замразен - не препоръчвам. 4-5 часа го варих, няма увиране. После прочетох, че месото при размразяване си изпуска соковете, а телешкото и без това е доста сухо.
Саздърма - не сме я пробвали, но за съжаление и тя е замразена.
Другия месец ще имат прясно месо и съм поръчала мляно телешко и смес + пилета (замразени) и яйца.
Като отношение са коректни, но личното ми мнение е, че цените са високи и повечето червени меса са на някакви големи разфасовки. Например джоланът беше към 2,5 кг.

аз веднъж поръчах пиле и черен дроб. и двете много ми харесаха. момчето ми подари една пръчка шпек - много вкусен.
сега не виждам да имат пилета обаче. поръчах прясно телешко за готвене + пак дроб, да видим как ще е телешкото /другата седмица ще има доставка/. ако е хубаво бих пробвала и други пресни телешки меса. ако са хубави цената си е ок според мен. лошото е, че човек поръчва повече и така като цяло става бая сума. яйцата са скъпи /лично мнение/.
Виж целия пост
# 3 728
Bebitta за саздърма мога да дам рецепта става страхотно просто са нужни малко усилия говоря за телешка?Аз правя често.А и излиза на прилична цена.

И аз искам да помоля за рецептата. Много ме заинтересува.
Виж целия пост
# 3 729
Аз ползвам за основа тази рецепта.
http://batimiti.blogspot.com/2016/11/blog-post.html?m=1
От опит казвам,че създарма с такъв вкус по магазините няма.
Виж целия пост
# 3 730
Хубава саздърма съм купувала от фермерския пазар на Римската стена.
Не се наемам да правя домашна.
Виж целия пост
# 3 731
Хубава саздърма съм купувала от фермерския пазар на Римската стена.
Не се наемам да правя домашна.
Я Кажи цената?
Виж целия пост
# 3 732
Не мога да намеря читав ориз. От Гърция, от Турция, от Сърбия съм купувала, все не ми харесва. Някой да препоръча нещо?
Виж целия пост
# 3 733
Това с пърженето на месото за саздърмата никак не е добре, а и е напълно излишно.
Виж целия пост
# 3 734
Не мога да намеря читав ориз. От Гърция, от Турция, от Сърбия съм купувала, все не ми харесва. Някой да препоръча нещо?

Индийски - басмати Tilda. Поръчвам от Сокони
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия