Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на стоматолозите

  • 356 515
  • 732
# 720
Благодаря за отговорите! Мярка е взета, явно не както трябва, когато казах на зъболекарката, че не са ми удобни и са големи (всички зъби са с еднакъв размер, изобщо не изглеждат естествено), тя отвърна да си отварям устата по-малко и така няма да се показват толкова... затова май ще трябва да си търся правата по легален път...
Виж целия пост
# 721
Ееее, ужас. Имате ли документи за плащането? Пуснете жалба в НЗОК.
Виж целия пост
# 722
Доктор Папазян в гр. Варна съсипа зъбите на родителите ми. Последно работеше в дом Младост. Бягайте на далеч от такива лекари.
Виж целия пост
# 723
Доктор Мохамед-МЕДИСТОМ! Осакати ме Sad
Виж целия пост
# 724
Доктор Мохамед-МЕДИСТОМ! Осакати ме Sad
Ружа, много неприятно, дано да е поправимо.  Клиниката не е ли "Медстом"? На мен  въпросният ми е почиствал само зъбен камък
Виж целия пост
# 725
Здравейте, назад в мненията някой спомена, че са открили стрептококи след зъбна интервенция. Какви са симптомите и какво изследване се направи?
Виж целия пост
# 726
Д-р Калчо Кисов, бягайте оттам, вече 3-ти месец се боря с последствията от неговата намеса; става арогантен, когато види, че е сбъркал, лъже, повишава тон и обижда. Аз обаче си пазя документа...
Виж целия пост
# 727
Някой може ли да изрази мнение за Д-р Елена Вангелова гр. Пловдив?
Виж целия пост
# 728
Здравейте, назад в мненията някой спомена, че са открили стрептококи след зъбна интервенция. Какви са симптомите и какво изследване се направи?
Има тема Бързи здравословни въпроси и отговори, може би там някой да може да коментира това.
Виж целия пост
# 729
Д-р Елена Вангелова гр. Пловдив, извади ми зъб, който не е бил за вадене, перфорира ми синус без да ме уведоми за случилото се и после спря да си вдига телефона! Вече повече от месец ходя по лекари заради нея!
Виж целия пост
# 730
Доктор Сугарева я категоризирам в черния списък на стоматолозите. Отвори ми зъб по нейно усмотрение, наложи се дълго да се занимавам с последствията. Изобщо не искам да споменавам болката, притесненията и усложненията, които изпитах след проведеното  ''лечение''.
Виж целия пост
# 731
Здравейте!

Бих искала да напиша мнението си за д-р. Владимир Писев, считам, че е изключително непрофесионален и бих го поставила в черния списък.. Работи в Младост, в съседство на д-р. Зоя Попова.

Имах нужда от изработката на коронка на преден зъб, която се получи изключително неестетически издържана ( с друг цвят, с разстояние между венеца и зъба), но освен това тя беше и много неудобна. След няколко разговора с него, аз реших да приключа да ходя при него и потърсих няколко други мнения и попаднах на чудесни професионалисти, които бяха шокирани от лошата му работа.
 Освен неудобната и естетически неиздържаната коронка, д-р. Писев не направи никакви снимки на зъба ми и съответно беше поставил коронката на зъб, на който не е завършено кореновото лечение напълно и не беше докрай запълнен, което от своят страна може да доведе до сериозни последици.

Най-неприятният момент в цялата процедура беше, че когато на него му казах, че коронката за мен не е естетически издържана и си личи, тъй като е друг цвят - той отрече!!!, а след това каза, че на лампата си личи, да?!?!?!? Освен това дори не си спомняше, че не е направил снимка, което е огромен пропуск и носи сериозни последици.

 Намирам това за крайно непрофесионално и исках да споделя с вас моя лош опит, за да подбирате внимателно стоматолозите, с които работите.  
За липсата на информирано съгласие с опис на процедурите и фактури, няма да говоря дори.

Поздрави,
Виж целия пост
# 732
Лошо направен имплант падна и с инфекция и болка де обърнах към д-р Филка Даилова, която го постави за помощ. Тя се нервира, че се оплаквам и след това два зъба за корони ме принуди да сменя с импланти, но аз отказах. Парите са много, а работата не се върши както трябва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия