Провал с картофена салата

  • 3 144
  • 19
# 15
Аз ги режа като изстинат. Винаги когато ги режа горещи или топли стават на каша. И във водата слагам сол като ги варя.
Виж целия пост
# 16
Работих в една пицария ,та там ги варяха избелени и нарязани с малко сол в тенджера на котлона .Като се посварят ,хвърляш водата и чакаш малко да изстинат и овкусяваш  .   
Виж целия пост
# 17
Аз ги режа като изстинат. ....И във водата слагам сол като ги варя.
И аz така правя. Но ги беля още докато са топли/горещи, zащото като иzстинат им се маха по трудно коричката.

Опитай обаче и с друг вид картофи, може тоzи, който си полzвала да е меките.
Виж целия пост
# 18
Когато варя от този вид картофи, които се кашват, след като ги обеля, ги намачквам като за пюре. Обърквам със сол, майонеза и оцет, нарязвам много зелен лук(2 връзки) и обърквам. Така става по-вкусна салатата, защото си поема по-добре подправките.
Виж целия пост
# 19
Моят начин да не се преварят е като ги варя в микровълнова по следния начин:взимам една найлонова торбичка,измивам картофите с обелките,слагам ги в торбичката,завързвам я и слагам в микровелето.Стават бързо,не се разкашкват и е чисто! Hug
Хиляди благодарности   bouquet Днес го пробвах и е супер този начин. Раздух на всички познати, чиста работа
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия