Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДОБЪР СТОМАТОЛОГ В РУСЕ,МОЛЯ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  • 133 367
  • 190
# 165
Силно не препоръчвам Илия Дамянов. Направи ми снимка на всички зъби и ми обясни колко много кариеси имам и колко е важно каналите да са почистени докрай. "Направи" ми зъба. Продължи да ме боли. След две седмици отидох пак. Казвам на женичката на информация за проблема си и ми отговаря, че може да ме приеме след седмица. Направих си снимка на зъба. Отидох при друг. Без да ми казва се виждаше, че каналът не е почистен и дополовина. Пари на вятъра. Загубата на време е още по-лошо. Колкото по-скъпо вземат, толкова по-вероятно е да не свършат нищо. Като си помисля, че искаше да ми сменя всички пломби.
Виж целия пост
# 166
За вадене на зъб трябва ли ми направление от личния за да мина по здравна каса? Не знам каква е процедурата, досега не ми се е налагало?
Виж целия пост
# 167
За зъболекари не се ползваг направления от ЛЛ. Отива се със синята здравна книжка. Не знам обаче дали касата покрива вадене на зъб на възрастен.
Виж целия пост
# 168
Аз ходя само със синята книжка, без никакви направления.Всяка година имаме право на един безплатен преглед и лекуване безплатно на три зъба, доплащала съм си само около 10 лв.за бяла пломба, за вадене на зъб не ми се е налагало, но мисля че би трябвало да се поема от касата.
Виж целия пост
# 169
За вадене на зъб се заплаща упойката
Виж целия пост
# 170
Здравейте, някой знаели  дали д-р Вичев работи още ? Звъня му по телефона от 1м, но все не вдига...
Виж целия пост
# 171
Здравейте!Някой може ли да ми даде мнение за доктор Ервин Чакърян? Simple Smile
Виж целия пост
# 172
Здравейте!Някой може ли да ми даде мнение за доктор Ервин Чакърян? Simple Smile
В зората на кариерата му, съпругът ми беше много доволен от него. За сега мнение не мога да дам.
Виж целия пост
# 173
Благодаря за мнението! Simple Smile
Виж целия пост
# 174
Последния път ,когато писах тук е да потъпся мнение за добър стоматолог.Дълбоко съжалявам ,че не се вслушах в съветите ,които ми дадохте тук,а реших са отида в модерна ,рекламирана клиника. Деян Славов , гаранция с горчив опит ,заявявам ,че всеки добър отзив за това място,не мога да го нарека клиника,са фалшиви и роднино-приятелска реклама!!!
Мина доста време /ноември/ от както имах глупостта да попадна в това място.Препоръчвам за хора със слаби нерви да не четат от това,което ще напиша!!
*****
Резултатът от това ми посещение е загуба на 3 зъба,забита игла в бузата ми,операция по спешност на следвящият ден във Варна,под пълна упойка,прорязан венец,изпилени зъби до такава степен,че не може да се сложи коронка.Кълна се ,не ми е "хоби"да пиша по форуми,но се чувствам длъжна да споделя некъдарността и надменното поведение на "докторите" на това място.
Започнам с първо посещение, при Деян Славов ,отивам за коронки на два съседни зъба,запжчва пилене като с бормашина,порязва ми венеца и прави коментар ,"много аспирин ли вземаш мното ти кървят венците",/изобщо нямам проблем с кървящи венци/,но той не признава че ме е порязал.Сл.коментар "големи ,квадратни зъби😐",изобщо нормални са ми зъбите ,но тук вече започна дй ми светва лапичката ,че съм на много грешно място. Но си мисля,вече съм тръгнала,ще изтърпя ..
Второ посещение,за зъб за пломба ,някаква "докторка "М.Стефанова,заради такива всички се съмняваме как и кой им дава дипломи на някой ,еле медицински!!! И така тази ,ще ми прави зъба,и при опит за поставяне на упойка ...забива 2,5 игла в бузата ми!!!Не можех да повярвам какво ми се случва,не можех да повярвам кой дявол ме доведе в това място на ужасите!!Последва операция,истинска операция ,с дълго и болезнено възстановяване...
След известно време вече посетих др.стоматолог,/не е в България,иначе ще го препоръчам/, когато й показах документацията от това ,което съм преживяла,по лицето и видях изписан ужас,докато четеше.И не спря да ми повтаря колко съжелява за всичко ,което ми се е случило.Но едно изречение  изпусна само веднъж:"наистина сте попаднала на много лош зъболекар",това ми е достатъчно,т.к.тук са любезни до лицемерие ,дори,и за да каже за колега такова нещо,значи наистина го мисли.
Оказа се ,че Славов е щял да ми сложи корона на зъб с кариес,абсолютно опасно и тепрофесионално ,+твърде много изпилени зъби ,до корен ,невъзможно да се постави корона..,дори този ми зъб който е здрав ,толкова много е изпилил ,че дори да сложа корона ,няма да изтрае дълго и т.н.
Резултат :загубих 2 зъба,стрес и ужас ,застрашен живот дори,знаем че всяко операция под пълна упойка ,носи риск. В Св.Марина беше операцията.
Да спомена ,че в мястото Славов ,не чух дори едно извинение,само повтаряше келешки ,че се случвало..Не ,не се случва често,изобщо даже,във Варна един по млад доктор ми каза ,че ще присъства на операцията ,защото само е чел в книгите за такова нещо,но не е виждал никога,а може би поне 5 год.работи в челюстно-лицева хирургия ...Същият коментар имаше и 2 ма стоматолози тук,че никога не са и чували за такъв случай .да забиеш игла в бузата на човек..Съдете сами за какво става въпрос..
Дълго мислих,дали да пусна този пост,оставих да мине време да обмисля по трезво ситуацията,и в крайна сметка реших ,че съм длъжна ,когото става въпрос за здравето на хората да сигнализирам!! Това не е като да не са те обслужили добре в сладкарницата...
Това е моят горчив опит с това така добре фалшиво рекламирано място Деян Славов
,не се подлъгвайте по "терличките",които ви раздават при влизане,не го правят зоради вас,заради тях си е,да не чистят..и голите задници от "хита"на Папи ханс от екраните също няма да ви помогнат за кадърно отношение,дори го прави още по отвратително...Надменния ,троснат говор също..но това са все знаци ,които забелязах ,но подминах...и резултата го описах вече.
Да вметна,че скоро след случката,писах коменгар във Фб страницата им ,не след дълго мненията във фб вече не бяха видими.Не ми отговориха нищо,просто скриха коментарите.Не съм проверяла скоро,тяхна си е страницата да правят каквото си искат,но възхвалите там са от роднина,приятел,роднина..Не са истина..
Стана дълго,но всяка дума е самата истина Заглавието на темата ,не съответства на моето преживяване,но нека има и истински мнения!!!
Здраве да е,и дай Боже да попадаме на съвестни и кадърни доктори ,вярвам ,че ги има!
Виж целия пост
# 175
Здравейте ! Днес ходих при Д-р Ервин Чакърян. За първи път. Прегледа ме и реши,че два от горните ми зъба трябва да се извадят. Моля ако някой е вадил зъб при него да сподели дали е доволен.
Виж целия пост
# 176
Имате ли впечатления от дентални кабинети ПОЛИДЕНТ,по-конкретно д-р Йорданова?
Виж целия пост
# 177
Здравейте, Нова, Съм Във Този Уникален. сайт и искам съвет от 2 дни, ме боли зъб, и можете ли да ми препоръчате зъболекар който, да не работи с здравната каса, и да обяснява какво прави, да се държи добре, защото това, ще ми е първото вадене на зъб, и ме е шубе, благодаря Предварително!
Виж целия пост
# 178
Аз съм минала през поне 10 зъболекаря в Русе, и в крайна сметка се спрях на двама. Доктор Велчев (кабинетът е в Евас) работи много внимателно и чисто, обяснява, съобразява се с теб за всичко.
Като отношение за обяснение ти препоръчвам и доктор Милчев в клиника Дукови. Ако нещо не е по силите им, ще ти обясни кого да търсиш, какво да кажеш, ще ти препоръча хора дори. И клиника Димитрови - доооста скъпичка, и не стигнах до след първичен преглед, но пък той си беше на ниво.  
Виж целия пост
# 179
Някой да има впечатления за д-р Десислава Хорозова-стоматолог?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия